Pénz más forrásból: hogy finanszírozhatom a céget?

Vágólapra másolva!
Mit tehet a cégvezető, ha az összes pénzhez jutási lehetőséget megpróbálta? Kiss Róbert villanyszerelő 2000-ben alapította Kiss-Vill Bt. cégét. A megoldást a Széchenyi kártya nyújtotta.
Vágólapra másolva!

Mit tehet a vállalkozó, ha már az összes klasszikus pénzhezhez jutási lehetőséget megpróbálta, mégsem jutott egyről a kettőre? Kiss Róbert villanyszerelő vállalkozó 2000-ben alapította Kiss-Vill Bt. nevű cégét. Mint sok más vállalkozás, a Kiss-Vill is jelentősebb tőke és saját ingatlan nélkül, önerőből kezdte meg működését. A kezdetben csak villanyszerelési munkákkal foglalkozó vállalkozás szolgáltatási köre az évek során folyamatosan bővült. Számára a megoldást a Széchenyi kártya jelentette.

A kezdetekben a banki kölcsön megszerzését erőltető vállalkozó a sorozatos elutasítások miatt kiábrándult a banki forrásokból. Egyébb forrásból szintén nem jutott pénzhez. A megoldást a Széchenyi-kártya hozta el Kiss Róbertnek. A Széchenyi Kártya a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, állami támogatásban részesített, jelzálog nélküli, szabad felhasználású, kedvezményes kamatozású hitel, amelyet egyéni vállalkozók is igényelhetnek. Kíváncsi a részletekre? Kérjük kattintson!

A teljes vállalkozói cikksorozatot és kapcsolódó videókat ezen az oldalon tekinthetik meg.