Extrém pénzhez jutási módok: zálog, nagyi fiók

Vágólapra másolva!
Pénzhez jutni extrém módon is lehet. Ám így kellemetlen helyzetbe hozhatjuk magunkat: zaciba adhatjuk a családi ékszereket, kölcsönkérhetünk a nagyitól, vagy külföldi munkát vállalhatunk.
Vágólapra másolva!

Pénzhez jutni extrém módon is lehet. Ám ehhez kellemetlen helyzetbe hozhatjuk magunkat: zaciba adhatjuk a családi ékszereket, kölcsönkérhetünk a nagyitól, külföldre távozhatunk annak reményében, hogy jóval több pénzt tudunk összegyűjteni adott idő alatt, mint Magyarországon, vagy elkezdhetünk feketézni.
A családi ékszerek zálogba adása kellemetlen szituációkba sodorhat minket, felborulhat a család békéje, a nagyi soha többet nem akar majd szóba állni velünk.
A vállalkozáshoz szükséges pénz előteremtése nem járhat olyan következményekkel, hogy a saját lehetőségeinket korlátozzuk azzal, hogy például eladjuk a családi autónkat. Az autó a leggyakoribb esetben jó szolgálatot tesz egy vállalkozásban.
A külföldi munkavállalás sem minden esetben kifizetődő. Ahhoz, hogy jól fizető állást találjunk mindenképpen szükséges a majdnem tökéletes nyelvismeret, illetve már a kiutazáshoz, tartózkodáshoz is jelentős pénzmagra van szükség. Döntsük el, vállalkozni akarunk, vagy külföldön új életet kezdeni!
Abban az esetben ha az említett lehetőségekkel élünk, nem jutunk sokra. Ezek a pénzszerzési módok jóval kiszámíthatatlanabbak és rizikósabbak, mint a klasszikus lehetőségek. Kíváncsi a részletekre? Kérjük kattintson!

A teljes vállalkozói cikksorozatot és kapcsolódó videókat ezen az oldalon tekinthetik meg.