Vigyázok az ötleteimre és munkatársaimra

Vágólapra másolva!
A vállalkozásban felmerülő ötletek, és a munkatársak védelme rendkívül fontos a cég sikere érdekében. Minden amit tudnunk kell a munka- és szellemi tulajdonvédelemről.
Vágólapra másolva!

A munka-, és szellemi tulajdonvédelem egy vállalkozás számára nemcsak számos előnyt, hanem a fennmaradást is biztosítja. A különböző iparágakban tevékenykedő cégek más és más módszerekkel védik alkalmazottaikat és szellemi terméküket.

A Sprinter Futárszolgálat kiemelt hangsúlyt helyez a raktárosok képzésére, hiszen többek között az árumozgatási szempontoknak, illetve a "C" kategóriájú tűzvédelmi előírásoknak is meg kell felelni. A rendszeres oktatással védik a dolgozókat, figyelnek az emberi teljesítőképességre és a terhelhetőségre is, illetve a jelenlegi helyzetben az egészségmegőrzésre is kiemelt hangsúlyt helyeznek.

Az elektronikus orvosi berendezés gyártásával foglalkozó Sensitiv Kereskedelmi Szolgáltató Kft. vezetője szerint az orvosi diagnosztikai rendszerekben is szükség van a szellemi tulajdon védelmére. Az egészségügy talán annyiban különbözik más iparágtól, hogy itt gyakorlatilag sosem lehet vége a fejlesztésnek, részben az új technikai lehetőségek, részben az orvosok "szellemi éhsége" miatt. Kíváncsi a részletekre? Kérjük kattintson!

A teljes vállalkozói cikksorozatot és kapcsolódó videókat ezen az oldalon tekinthetik meg.