Mire használható a Széchenyi kártya?

A hitelkeret célja a vállalkozás átmeneti likviditási problémáinak áthidalása. A Széchenyi kártyához kapcsolódó hitelkeret a cégben felmerülő és elszámolható kiadásra használható fel.

A kártya által nyújtott hitel terhére a vállalkozás üzletmenetével kapcsolatos és elszámolható kiadások számolhatók el. A vásárlás csak üzleti célú lehet, és számlát kell kérni róla.

A hitelkeret célja a vállalkozás átmeneti pénzügyi problémáinak áthidalása. A Széchenyi Kártyához kapcsolódó hitel minden, a vállalkozás érdekében felmerülő és elszámolható kiadásra felhasználható, például vásárlásra, készpénzfelvételre, átutalásra. Nem használható fel viszont az exporthoz közvetlenül kapcsolódó tevékenységekhez, továbbá a kereskedelmi fuvarozás területén működő vállalkozások esetében a teherszállító járművek megvásárlására. A Széchenyi Kártya egy egységes, önálló arculatú, de a kibocsátó bank logójával ellátott MasterCard Standard típusú, nemzetközi debit-kártya. Amellyel vásárláskor is lehet fizetni, illetve az ATM-automatáknál is ugyanúgy használható készpénzfelvételre, mint bármely más bankkártya. Esetleges elvesztése esetén azonnal le kell tiltatni a kártyát kibocsátó hitelintézetnél. Kíváncsi a részletekre? Kérjük kattintson!

A teljes vállalkozói cikksorozatot és kapcsolódó videókat ezen az oldalon tekinthetik meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKK