Különleges naptárak a Media-Press-nél

Vágólapra másolva!
Különleges naptárak a Media-Press-nél
Vágólapra másolva!

Minőségi alapanyagok, egyediség, különleges megoldások – többek között ezek jellemzik a Media-Press '91 Kft. által kínált naptárakat. A társaság portfóliójában szerepel egy mozdulattal 3 dimenzióssá alakítható termék, de akad olyan naptár is, amely asztali és könyv formátumban egyaránt használható.

A Media-Press számos megoldást kínál azoknak a vállalkozásoknak, amelyek egyedi, speciális naptárral szeretnék meglepni partnereiket, munkatársaikat. A cég honlapján ingyenesen igényelhető 2017-es katalógusuk, amelyben a számtalan méret- és színvariáción kívül pl. egyediesítési lehetőségekből is több mint 30-at kínálnak.

„Ha valaki különleges naptárat szeretne ajándékozni, akkor érdemes felkeresnie minket. Többek között vakdombor nyomást, lézergravírozást, présfólia nyomást és fémlemez logót kérhetnek ügyfeleink, de bármely naptárunk cégre szabását is vállaljuk. Összességében akár több ezer kombináció közül is választhatnak a hozzánk fordulók, ami garantálja, hogy egyedi naptárral lephetik meg partnereiket" - mondta el Prech Tamás Zsolt, a Media-Press '91 Kft. ügyvezetője

A vállalat kínálatában prémium anyagokból készült termékek is találhatók, így például valódi bőr és fa kombinációjú határidőnapló borítókat is kínálnak, de van valódi parafa borítójuk is. A társaság portfóliójában a határidőnaplók mellett speditőr naptárból hét különböző típus található.
Ezekhez egyedi formájú csúszkát, vagy a tetején elhelyezhető rezgőelemet is lehet rendelni, ami további lehetőségeket kínál az egyediesítésre.

Forrás: Mediapress

A Media-Press ügyfelei több mint 80-féle falinaptár közül választhatnak, köztük a kizárólag náluk kapható, Máté Bence, a legismertebb magyar természetfotós képeivel illusztrált termékkel.

Falinaptárak:
http://www.naprakesz.hu/falinaptar_54

Prémium kategóriás asztali naptárjuk is van, melynek különlegessége, hogy egyszerre használható asztali és könyv formátumú naptárként is speciális kialakításának köszönhetően, így ha tulajdonosa kimozdul az irodából, akkor is magával viheti.

Prémium asztalinaptár:
http://www.naprakesz.hu/asztali_naptar_2017/csodalatos_magyarorszag_premium_asztali_naptar_kashmir_boritoval_6253

A Media-Press a hagyományostól jelentősen eltérő megoldásokat is kínál, így például készítenek olyan naptárat, amely egy mozdulattal 3 dimenziós tárggyá, tolltartóvá alakítható át. A legnépszerűbbek közé tartozik még a 3D lakkos borítójú határidőnapló is, a síkból kiemelkedő felülettel rendkívül látványos hatásokat lehet létrehozni. „Sok olyan megoldást alkalmazunk, amelyekkel máshol nem lehet találkozni, mivel az a célunk, hogy minden ügyfelünk valami különlegeset kapjon, ne olyat, amit máshol is beszerezhet" - hangsúlyozta Prech Tamás Zsolt.

Tolltartó:
http://www.naprakesz.hu/huha/huha_kreativ_naptarak_174/nyolcszogletu_naptar_tolltarto_5852

3D-s határidőnapló:
http://www.naprakesz.hu/hataridonaplo_56/heti_menedzsernaptar_96/b5_heti_menedzsernaptar_egyedi_3d_lakkozott_boritoval_6367

A cégek és intézmények ingyenesen kérhetik exkluzív naptárkatalógusukat, melyet postán küldenek ki.

Katalógus igénylés:
http://www.media-press.hu/naptarkatalogus/

A Media-Press elsősorban vállalkozásoknak, intézményeknek kínálja szolgáltatásait, és saját grafikus csapattal rendelkeznek annak érdekében, hogy valóban testreszabott, az egyedi igényekhez illeszkedő naptárakat tudjanak megalkotni. A 25 éve működő tatabányai kreatív nyomda és kötészet szolgáltatásait az évek során folyamatosan a piac igényeihez igazították, és ma már a cégkommunikáció számos eszközét használják. A hagyományos nyomdai termékeken túl egyedülálló, alakváltó Hűha© reklámtermékek tervezésével és gyártásával is foglalkoznak, továbbá könyvkötészetük is van. A társaság menedzsmentje hisz a személyes kapcsolattartásban, így a megrendelőket munkatársaik felkeresik, és mintákkal, ötletekkel, lehetőségekkel segítik a döntésüket.

Hűha termékek:
http://netprosi.hu/huha/

Forrás: Mediapress

Forrás:Mediapress