A vállalat célja, hogy a munkavállalóknak nyújtott előnyök révén megédesítsék a dolgozók mindennapjait.

Forrás: BP

A BP-nél különösen fontosnak tartják, hogy a munkavállalóiknak olyan kiemelkedő előnyöket és juttatásokat biztosítsanak, amik megédesítik a mindennapjaikat a vállalatnál. „Szeretnénk tudatosítani a munkavállalóinkban, hogy mint egy prémium minőségű önkiszolgáló étteremben, amelyben mindenki a saját ízlése szerint tud fogásokat válogatni és ízesítni a megannyi kiemelkedő minőségű összetevők segítségével, a BP által kínált előnyök sokaságából ők is ugyanúgy saját maguk állíthatják össze a sikerük és jóllétük receptjét a vállalatnál.” – mondta Knezevics Viktor, a BP országigazgatója.

Forrás: BP

A legtöbb chéf egyetért azzal, hogy a lehető legjobb minőségű hozzávalók mellett a megfelelő, profi eszközök, az alkotást segítő és inspiráló konyhai környezet elengedhetetlenek ahhoz, hogy elsőrangú fogás kerüljön az asztalra. „Az eredményes munkavégzéshez a legmodernebb felszerelések, ergonomikus környezet vagy éppen a különböző továbbképzési lehetőségek révén igyekszünk minél ösztönzőbb munkakörülményeket kialakítani a dolgozóinknak. Ugyanakkor igyekszünk a direkt és indirekt pénzügyi juttatások legszélesebb körét is biztosítani a munkavállalóink számára, többek között ingyenes egészségbiztosítás, széleskörű cafetéria rendszer és más egyéb bónusz lehetőségek segítségével, hogy kifejezhessük feléjük, elismerjük és nagyra értékeljük azokat az erőfeszítéseket, amiket a vállalatért tesznek minden nap.” – összegezte Knezevics Viktor.

A BP-nél a munka és magánélet megfelelő egyensúlyára, a dolgozóik mentális frissességére is kiemelt figyelmet fordítanak, valamint hogy a munkavállalóik olyan dolgozói közösségek tagjai is lehessenek egyben, amivel „ízviláguknak” megfelelően tudják fűszerezni a saját maguk mindennapjait. „Odafigyelünk arra, hogy számos, a munkavégzéshez kötődő regenerálódási lehetőséget biztosítsunk munkavállalóink számára és hogy mindenki megtalálja azt az eszközt, amely segít neki fenntartani az egyensúlyt a karrier és a szabadidő között. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a munkavállalóink, ha akarják, a kollégáikkal közösen is megtudják élni a hobbijaikat ami által ’ízletesebbek’ lehetnek a vállalatnál töltött mindennapjaik.” – foglalta össze Knezevics Viktor.

Forrás: BP

Amennyiben Ön is szeretné egy ösztönző munkahelyi környezetben és kiemelkedő juttatásokat élvezve megvalósítani a karrier céljait, akkor látogasson el a BP weboldalára és tudja meg, hogy milyen pozíciókra jelentkezhet a vállalatnál! „Arra buzdítjuk a szegedi karácsonyi vásárba kilátogatókat, hogy december 6-a és 10-e között látogassák meg a BP standját, ismerkedjenek meg a vállalat nyújtott különleges előnyökkel, valamint a kollégáink receptjei alapján elkészített karácsonyi sütemények megvásárlásával segítsék a vállalat által támogatott jótékonysági szervezeteket." – mondta Knezevics Viktor.