A Magyar Suzuki Zrt. büszke munkatársaira

Vágólapra másolva!
Köszönjük minden munkatársunknak a 27 év kiemelkedő eredményeit!
Vágólapra másolva!
Forrás: Magyar Suzuki Zrt.

Továbbra is azt tesszük, ami a feladatunk: gépjárműveket - köztük hazánk legnépszerűbb autóját, a Vitarát - gyártunk és értékesítünk, több ezer magyar ember számára nyújtva biztos megélhetést.

Büszkék vagyunk rá, hogy saját dolgozóink 71 %-a több mint 10 éve munkavállalónk.

Munkatársaink tiszteletet érdemelnek, ezért a Magyar Suzuki nagyon komolyan veszi a munkavállalóit. Ennek megfelelően a vállalat az elmúlt években számos olyan intézkedést hozott, amelyet a dolgozóinkkal és az Üzemi Tanáccsal folytatott állandó és fejlődő párbeszéd eredményezett. A vállalat 2018-ban és 2019-ben együttesen 30,5 %-os bérfejlesztést hajtott végre a fizikai dolgozók körében.

A Suzuki hosszú évtizedek óta stabil, megbízható gazdasági szereplő, hiszen az egyik legrégibb múltra visszatekintő autógyártó Magyarországon és ezzel együtt hosszú évtizedek óta megbízható munkaadó a piacon, amely immár 27 éve biztosít stabil és hosszútávú munkalehetőséget a munkavállalóknak.

Forrás: Magyar Suzuki Zrt.

Vállalatunk az autóiparban dolgozók 6%-át foglalkoztatja valamilyen formában. Több olyan aktív beszállítónk van, akikkel az esztergomi gyár 1992-es indulása óta dolgozunk együtt. A Magyar Suzuki esztergomi gyárába több mint 4 500 különböző alkatrész érkezik, mintegy 240 beszállítótól, 30%-ban magyar partnerektől.

Az autóipar stratégiai ágazat a magyar nemzetgazdaság számára, amelyben jelenleg 600 aktív járműipari vállalat vesz részt országszerte. Az autóipar a teljes külkereskedelmi forgalom (export) 16,5 %-át adta 2018-ban, ebből a Magyar Suzuki teljesítménye: 1,6 % volt.

Vállalatunk 19 292 új Suzuki személyautó értékesítéssel magabiztosan, harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat, 2018-ban 14,12 %-os részesedéssel vezette a belföldi autópiacot, emellett a motor és hajómotor kategóriában is kiemelkedően jó a teljesítményünk.

Mindezek olyan eredmények, amelyekre méltán lehetnek büszkék a Magyar Suzuki dolgozói és az egész ország is. Ezeket az eredményeket csak egy szervezett, összetartó csapattal, dolgozókkal és vezetőséggel tudja elérni a vállalat.

Magyar Suzuki Zrt.

Forrás: Magyar Suzuki Zrt.