NKM Energia, a vállalkozások energiája

Vágólapra másolva!
A Magyarország harmadik legnagyobb árbevételű cégcsoportjához tartozó NKM elsődleges feladata a nemzeti közműszolgáltatási rendszer működtetése, a folyamatos és biztonságos földgáz- és áramszolgáltatás szavatolása országszerte 4,2 millió ügyfele részére. Az NKM földgázszolgáltató társasága és áramszolgáltató társasága 2019. június 30-án egyesült, ezzel létrejött Magyarország közel legnagyobb energiakereskedője, az NKM Energia Zrt., amelynek kiemelten fontos, hogy a legmagasabb színvonalon szavatolja a vállalkozások energiaellátását partnerei teljes elégedettsége érdekében.
Vágólapra másolva!
Forrás: NKM

Az NKM Energia a hazai felhasználók teljes vertikumát lefedi az egyszemélyes betéti társaságoktól a legnagyobb gyárakig, erőművekig vagy önkormányzatokig. Az NKM Energia lakossági ügyfelein kívül mind földgáz-, mind áramszolgáltatással kapcsolatban a szabadpiaci üzleti ügyfelek számára Magyarország teljes területén elérhető, legyen szó akár egy, akár több ezer felhasználási helyről. Az energiapiacon működő vállalatoknak nemcsak árversenyben vagy költséghatékonyságban kell helytállniuk, hanem ügyfélközpontúságban, és a változó üzleti igényekhez leginkább igazodó megoldásokkal kell rendelkeznie, amihez elengedhetetlen a megbízható és stabil háttér. Az NKM Energia az MVM Csoport és egyben a magyar energiapiac egyik legjelentősebb áram- és földgázkereskedelmi vállalata, amelynek célja az, hogy ügyfelei számára mindkét tradicionális energianemet biztonságosan, fenntartható módon biztosítsa hozzájárulva ezzel partnerei üzleti sikerességéhez.

Az NKM Energia versenypiaci kereskedelmi filozófiájának alapja a hosszú távú kapcsolat kiépítésére való törekvés, és ennek érdekében az általa elérhető legelőnyösebb szolgáltatási konstrukciót kínálja. A vállalkozások bizalmának elnyerése érdekében, az NKM Energia a teljeskörű energiaellátási modellje alapján már a kezdetektől szakértő segítséget kínál, amelyet többletköltség nélkül biztosít a szolgáltatásai igénybevétele során.

Az NKM Energia számára kiemelten fontos, hogy ügyfeleik a széleskörű komplex szolgáltatásait egy csatornán keresztül érhessék el, így az áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyek kezelésének ideje jelentősen csökkenthető. Azok a vállalatvezetők, akik az NKM Energia Zrt.-t választják üzleti partnerüknek, jelentős időt és energiát spórolnak meg saját maguk és vállalkozásuk számára.

Az NKM Energia kiemelkedő piaci részesedésének, versenyképes ajánlatainak, aktív üzleti kereskedelmi tevékenységének köszönhetően – a többéves szerződéses kapcsolatban álló szabadpiaci ügyfelei lojalitását kiérdemelve – számos új üzleti partner bizalmát is elnyerte. Ennek következtében az NKM Energia jelentősen javította pozícióját a versenypiacon, és az elkövetkező időszakban a több tízezer szabadpiaci ügyfele számára értékesített földgáz és áram mennyisége méretgazdaságosan tudott növekedni. Az ipari ágazatok teljes spektrumában – a vegyipartól az autó- és gumiabroncsgyártáson és a legnagyobb gyógyszeripari vállalatokon át a szolgáltatóiparig – nagy tekintélyű és eredményes nemzetközi nagyvállalatok, illetve hasonlóan változatos tevékenységet folytató kis- és középvállalkozások választották az NKM Energiát partnerüknek.

A Társaság versenypiaci ügyfelei számára a legfontosabb érték a megbízható és fenntartható költségszintű energiaellátás, amely az ellátásbiztonság garanciájával és az ügyfélközpontúsággal kiegészülve jelent valós megoldást a felhasználók számára. Az NKM Energia számára a legnagyobb értéket ügyfelei jelentik ezért a stratégiai partnerséget és a szolgáltató iránti bizalmat évente megújuló egyedi kedvezményekkel honorálja.

Az NKM Energia az energiaellátás és ügyfélkiszolgálás területén 163 éves múltra visszatekintő hagyományaira támaszkodva az aktuális nemzetközi trendeknek megfelelő innovatív válaszokkal jelent meg a szabadpiacon, aminek eredményeképpen testre szabott, ügyfelei kényelmét és biztonságát szolgáló termékeket kínál.

Az ügyfélközpontú megközelítéssel és hatékony, egyszerű működéssel az NKM Energia sikerrel tud versenyezni az ügyfelekért. Az elmúlt években tovább folytatódott az a tendencia, hogy az árverseny mellett egyre fontosabb szerepet kap stabilitás és a hatékonyság, amely mentén az üzleti energiafelhasználók jóval többet tájékozódnak a piaci lehetőségekről, és tudatosabb alapokra helyezve döntenek egy adott energiakereskedő mellett.

Az NKM Energia a csoporton belüli társvállalati révén a hagyományos üzletágain kívül innovatív energiahatékonysági és a megújuló energiaforrások felhasználási megoldásain alapuló szolgáltatásokat is kínál. Az energiahatékonysági szolgáltatással az NKM például a társasházak fűtéskorszerűsítése során olyan beruházásokat végez, amelyekkel akár 25%-kal csökkenthető a földgáz fogyasztás. Ez korszerű technológia és szabályozás telepítésével, valamint felelős üzemeltetéssel érhető el. Mindezen túl az NKM napelemes szolgáltatást is biztosít, ami olyan teljes körű kivitelezést jelent, amelyben a műszaki felméréstől az üzembe helyezéshez szükséges valamennyi eszköz telepítésén keresztül az engedélyek beszerzéséig a teljes folyamatot elvégzi a társaság. A napelemes rendszer telepítésével az áramfogyasztás egy része közvetlenül ingyenes, megújuló energiaforrásból fedezhető.

Az NKM az alternatív közlekedésben is kiemelt szerepet játszik: az elektromos töltőállomás értéklánc jelentős részét lefedve, kulcsrakész projektek keretében töltőtelepítést, ‑üzemeltetést, -karbantartást, valamint operátorként e-mobilitás szolgáltatást kínál üzleti ügyfelei számára. Az NKM az országban elsőként valósította meg a főutak és autópályák mentén a villámtöltős lefedettséget, az eddigi fejlesztéseknek köszönhetően már 107 db nyilvános töltőn vehető igénybe a szolgáltatás. Emellett négy közforgalmi és két üzemi CNG-töltőállomást is működtet, amivel a lakosság, a vállalatok, továbbá a BKV Zrt. CNG-buszflottájának és az FKF Zrt. CNG-vel üzemelő hulladékszállító gépjárműveinek igényét elégíti ki, illetve a kaposvári buszközlekedést is kiszolgálja.

Kérjen egyedi ajánlatot!