Mozello - az online értékesítés új és egyszerű módja

Vágólapra másolva!
Érd el céljaidat hatékony honlapoddal! A Mozello platformján minden rendelkezésedre áll, ami egy olyan szép, modern és egyedi honlap elkészítéséhez szükséges, amellyel elérheted céljaidat és kiemelkedhetsz a tömegből. Készítsd el saját céges weboldaladat és webshopodat ingyen, egyszerűen.
Vágólapra másolva!
Forrás: mozello


Mozello - az online értékesítés új és egyszerű módja

Manapság, ami nincs fent az interneten, az nem létezik. Az online jelenlét a kis- és középvállalkozásoknak a túlélés kérdése lehet. Egy csalogató weboldal és online áruház segít elérni a vásárlókat országszerte, de akár külföldön is.

Sajnos a legtöbb ember nem programozó, se grafikus, és nincs több százezer forintja se webhelyfejlesztőket alkalmazni.

A Mozello célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye egy weboldal létrehozását. Olyan könnyű weboldalt létrehozni, hogy ha tudod használni a Facebook-ot vagy a Word-öt, akkor minden technikai készséged megvan hozzá. Még egy nyugdíjas is tudja használni (igen, teszteltük)!

A Mozello-val egyszerűen és lépésről-lépésre haladva hozhatod létre a számodra ideális weboldalt! Az összes oldal és marketing funkció, amelyre szükséged lehet a vállalkozásod működtetéséhez, bármilyen eszközről elérhető, és digitális ismeretek nélkül is könnyen kezelhető. És a legjobb: a teljes mértékben elérhető magyarul is. A Mozello segítségével akár egy nap alatt elkészítheted saját weboldalad.

Professzionális kinézet alacsony áron

Egy weboldal vagy online áruház legfontosabb jellemzője, hogy professzionálisan nézzen ki és működjön.

Azt akarod, hogy az emberek bízzanak a márkádban. Egy jó megjelenésű weboldal a hitelesség egyik indikátora. A másik legfontosabb dolog, hogy az oldal úgy működjön, ahogy az emberek azt elvárják. Hogy megtalálják, amit keresnek. Hogy a fizetés is könnyű legyen. Hogy képesek legyenek megtalálni minden szükséges információt.

Az elrendezés szerkeszthetőségével leveszünk egy súlyt a válladról, és kifejezni a személyiséged:

  • Több mint 50 professzionális és testreszabható sablon
  • Weboldal elrendezésének elkészítése programozás nélkül
  • Előre beállított színsémákat és betűtípusokat (vagy akár testre is szabhatja saját ízlése szerint)
  • Könnyen beszúrható vagy eltávolítható tartalmak (például űrlapok, képek stb)
  • Kényelmes hozzáférés – weboldalát bárhonnan szerkeztheted
  • És még sok más.

Ami a Mozello-t igazán különlegessé teszi, azok a kis-és középvállalkozásoknak tervezett árak. Egyes weboldalfejlesztők akár egymillió forintot is elkérnek egy egyedi weboldal felépítéséért, nem beszélve a tárhelyről, a karbantartásról és minden jövőbeni változtatásról, amelyek mind további költségekkel járnak. Egyetlen fejlesztő sem olyan megfizethető a vállalkozásod számára, mint a Mozello. A siker titka.

Nézd meg te magad!


Az online értékesítés hatékony eszköze

A weboldalt csinálni egy dolog, de egy webáruház felépítése sokkal nehezebb. A Mozello-nál megvan minden, amivel mindkettőt pihe könnyű megcsinálni. A Mozello oldalán kiválaszthatod, hogy fizikai termékeket szeretnél-e árulni (azaz amit postai úton küldesz el a vevőnek) vagy digitális termékeket (például e-könyveket, tanfolyamokat stb.).

A Mozello-nál egyetlen gombnyomással hozzáadhatod az e-kereskedelem funkciót weboldaladhoz. De ennél sokkal több eszközt is biztosít a lehető legsikeresebb online értékesítéshez. Többek között:

  • Beépített fizetés-feldolgozás: Paypal, banki átutalás, készpénzes utánvét, hitelkártya vagy online banki fizetést a rengeteg platform egyikével (pl. Stripe, Paysera, kevin., Braintree, saját API).
  • Változatos szállítási lehetőségek: a vásárlók választhatnak a postai út, futárszolgálat vagy bármilyen más egyedi módszerrel történő szállítás közül.
  • Eredményes marketing eszközök: például automatikus e-mailek, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára csomaguk követését; megosztás gomb; SEO ajánlások; és kedvezményeket kínáló felugró ablakok, amelyek segítenek növelni a hírlevélre feliratkozók számát.
  • És még sok más, például beépített GDPR-megfelelés ellenőrző, életkor korlátozott termékek ellenőrzése, testreszabott fizetési oldal, és ha vállalkozásod gyorsan növekszik, rendelkezésedre áll egy API a különböző rendszerekhez való csatlakozáshoz.

Röviden, a Mozello minden olyan eszközt biztosít, amelyre szükséged lesz egy sikeres és profi webáruház létrehozásához a lehető legkevesebb fejtöréssel. Mi gondoskodunk a munka nehéz részéről és minden szükséges részletről.

Az üzleted titkos fegyvere

A legkönnyebben használható és magyar nyelven is elérhető weboldal-készítőjével üzleted a következő szintre léptetheted! Mert minden biznisznek szüksége van egy lenyűgöző weboldalra és egy profi webáruházra.

Az ingyenes verzió korlátlan ideig elérhető. A Mozello egy hatékony weboldal létrehozásának legegyszerűbb módja, mivel nincs szükség informatikai ismeretekre. Ha nem hiszed el, próbáld ki! Nézd meg te magad!

Próbáld ki most! Mozello.hu