Már idén beköltözhetnek az első lakók a Golden Palace Göd prémium senior apartmanházba

Vágólapra másolva!
Folyamatos és már most nagyon felfokozott az érdeklődés Gödön a harmadik negyedévben nyíló senior luxus apartmanházra, amelybe az első lakók a tervek szerint 2022 nyarától költözhetnek be. A hatalmas, gondozott parkban található nyugdíjasházban a legkisebb apartmanok 40 négyzetméteresek, a legnagyobbak pedig 149 négyzetméteren biztosítanak minőségi lakhatást a 65 év feletti bérlőknek. A kínálat magában foglal számos magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást és szabadidős programot is.  
Vágólapra másolva!
Forrás: Cordys Palace

A Golden Palace Göd prémium senior apartmanház Göd zöldövezetében, egy többhektáros hatalmas ősfás parkban található, benne fürdésre, horgászásra, csónakázásra is alkalmas tóval, amely tökéletes élettér az idős korosztály számára a minőségi, aktív életre.

„Luxus nyugdíjasházunkban lehetőség nyílik a teljes közművekkel, korszerű, modern klimatizációval ellátott, igényes, tágas, panorámás, világos apartmanok élethosszig tartó bérlésére, amelyek 40-149 négyzetméter közötti nagyságban érhetők el. Ősfás parkunk szemet gyönyörködtető, esztétikai élményt kínál, emellett pedig helyben megoldott a biztonságos és árnyékos parkolás is” – nyilatkozta Plachy László, a Green Plan Energy Környezetvédelmi Kft. ügyvezetője. - „Külön szolgáltató bevonásával humán egészségügyi szolgáltatások, mint például szakápolás, szakorvosi ellátás, gyógytorna, masszázs is igénybe vehető a wellness mellett, ahol nemcsak beltéri, de kültéri medence és egy varázslatos szaunavilág is várja az érdeklődőket.”

Forrás: Cordys Palace

A Golden Palace Göd apartmanház csapata az igényes, hangulatos, minden igényt kielégítő szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. Tágas, világos, panorámás apartmanokkal várják az érdeklődőket és olyan új, Magyarországon még nem elterjedt életformát kínálnak, amely a minőségi lakhatáson túl a prémium életvitelre, kikapcsolódásra helyezi a hangsúlyt. Az apartmanok lakóinak a fodrászatban, butikban, kávézóban, cukrászdában elérhető termékek és szolgáltatások teszik még inkább felhőtlenné és kényelmessé a hétköznapjaikat.

„Szeretnénk kiemelni, hogy a Golden Palace Göd működési modellje nem idősotthoni forma, hanem attól egy jelentős mértékben eltérő senior apartmanház” – mondta el Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. tulajdonosa. – „A beköltöző egy nagyon biztonságos polgárjogi szerződés alapján élethosszig tartó bérleti jogviszonyt létesít az apartmanra, illetve különböző egészségügyi és más szolgáltatásokat tartalmazó csomagok közül tud választani.”

A Golden Palace Göd csapata fontosnak tartja azonban a kulturális szórakoztatást és a szabadidő hasznos eltöltésére irányuló kezdeményezéseket is, ezért az épület felét a minden igényt kiszolgáló apartmanok adják, a másik felét pedig az egyedülállóan nagy méretű és felszereltségű hangulatos közösségi terek, amelyek megteremtik a kellemes és hasznos időtöltés lehetőségét.

Értékesítési vezető: Huszár Viktória ügyvezető Forrás: Cordys Palace

„A Golden Palace Göd nyugdíjasházban az autonóm életmód teljes megtartása alapvető, szolgáltatásaink kifejezetten azokra az igényekre fókuszálnak, amelyeket a nálunk lakók jeleznek felénk. A nyugdíjasházban mindenkinek és szinte mindenre adott a lehetőség, akár az eddig be nem teljesült vágyak valóra váltására is - nyilatkozta Huszár Viktória ügyvezető. „Olyan, elsősorban 65. életévüket betöltött, aktív, élménydús mindennapokra vágyó lakókat várunk, akik biztonságban szeretnék magukat tudni akkor is, ha a későbbiek során rövidebb vagy hosszabb időre gondozásra, ápolásra lenne szükségük.
Érdemes mielőbb bejelentkezni, hiszen az első beköltözésekre várhatóan már 2022 nyarától sor kerülhet.

Forrás: Cordys Palace

A Golden Palace Göd teljes komplexuma saját forrásból épül meg, a jelentős szakmai tapasztalattal és elhivatottsággal rendelkező munkavállalók létszáma pedig kezdetben 70 fő lesz. Az alapítók abban bíznak, hogy az apartmanház nemcsak az ideköltözők, illetve a jelenleg és a későbbiekben itt munkát vállalók számára nyújt kellemes légkört, hanem Göd városának is gyönyörű ékkövévé válhat.

Bővebb információt a https://www.goldenpalacegod.hu/ oldalon, illetve a +36 70 62 11 222 számon kaphatnak. Email: [email protected]