<FONT face="H-Times New Roman,Times New Roman"> <P>Novemberben és decemberben ingyen igényelhet M

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. 2000. november 1-től új szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Az MKB VISA Hitelkártya a hagyományos bankkártyák és a hitel előnyeit egyesíti. Segítségével ügyfeleiknek egy folyamatosan felhasználható hitelkeret áll a rendelkezésére, amelyet kártyával történő vásárlás esetén 15 napig kamatmentesen használhatnak.

Az MKB a hitelkártya igénylőknek személyre szabott hitelkeretet ajánl fel. A hitelkeret megítélésekor az igénylő jövedelmi viszonyait - legalább 100.000.-Ft netto havi jövedelem - vesznek figyelembe. A hitelkártya tulajdonosoknak nem kell számlát nyitnia, betétet elhelyeznie vagy a bankhoz utaltatnia a fizetését. A felhasznált hitelt tetszés szerinti ütemezésben fizethetik vissza. Hozzátartozóiknak társkártyát igényelhetnek.

Bevezetési kedvezményként novemberben és decemberben a belépési díjtól eltekintenek.

A kártyával történő költések, díjak, kamatok összege csökkentik az igénybe vehető hitelkeretet, míg a visszafizetett összegek által a hitelkeret újra felhasználható lesz. Készpénzfelvétel esetén a tranzakció napjától számítanak fel kamatot a felvett összeg után. A felszámított kamat mértéke jelenleg 24,5 százalék. Minimális törlesztési összeg az igénybe vett hitel 10 százaléka, amelynek visszafizetésére a számlázási időpont után 10 napos türelmi időszak áll rendelkezésére.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

MKB