Újabb szexkellékgyárat épít Börcsön a Beate Uhse AG

2002.05.30. 16:07

Erotikus játékokhoz szükséges kellékeket előállító gyárat épít Börcsön a néhány nappal ezelőtt elhunyt Beate Uhse társaságának egyik leányvállalata, a Trans-ex International Kft. A Trans-ex eddig is végzett ilyen tevékenységet a Győrhöz közeli településen. A most érkező, ugyancsak Beate Uhse-cég, a Lavetra GmbH 800 millió forintot fektet be a településen, és bővíti az itt gyártott termékek körét.

A meglévő üzemeket részben lebontják, részben pedig átépítik Börcsön, ahová újabb, a Beate Uhse-csoporthoz tartozó, szexuális segédeszközöket gyártó cég települ. A településen a Trans-ex Kft. eddig is gyártott hasonló termékeket, például életnagyságú gumibabát, latex- és bőrruhákat, valamint korbácsot, most azonban bővítik a termékskálát.

A néhány nappal ezelőtt elhunyt, az 50-es években a német hálószobákba ajtóstul rontó Beate Uhse szokatlan cége jelenleg expanziós stratégiát folytat. Jelenleg 13 országban működnek a részvénytársaságnak leányvállalatai, a gyártás, a kis- és nagykereskedelem, és a szórakoztatóipar területén.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

Beate Uhse AG

Korábban:

Elhunyt Beate Uhse, a szexipar német úttörője
(2001. július 19.)