Fradi VISA kártya az utánpótlásért

Vágólapra másolva!
A Ferencvárosi Torna Club, a Magyar Külkereskedelmi Bank (MKB) és a Fotex Rt.magállapodása értelmében ez év árprilis 1-jétől kiváltható a Fradi VISA kártya, amellyel az egyesület utánpótlás-labdarúgócsapatait támogathatják a klub szimpatizánsai. Nagy nyugat-európai kluboknál, például az AS Románál, vagy a Machester Unitednél már működik hasonló rendszer. A Ferencvárosnál évente 55 millió forintba kerül az utánpótlás-nevelés.
Vágólapra másolva!

Április 1-jétől váltható ki a Fradi VISA kártya. Az egyesület és a Magyar Külkereskedelmi Bank megállapodása értelmében az évi 1000 forintos díjakból származó bevétel meghatározott részét, valamint minden kártyás vásárlás értékének 0.5 százalékát a ferencvárosi utánpótlás labdarúgócsapatok támogatására fordítják.

A Fradi-MKB Visa Electron kártya forintalapú nemzetközi bankkártya, amelyet mind bankjegykiadó automatákban (ATM), mind az MKB bankfiókjaiban lehet használni. Az MKB ATM-ekből alkalmanként legfeljebb 200 ezer forintot lehet felvenni velük.

Külföldön már bevett gyakorlat, hogy a bankok szurkolói kártyák kibocsátásával támogatják a legnépszerűbb klubokat - mondta Patyi Sándor, a pénzintézet vezérigazgató-helyettese. - A Manchester Unitednél, a Chelsea-nél, az AC Milannál és az AS Románál már működik ez a rendszer. Évente 10 ezer ügyfélre számítunk, ezzel a ferencvárosi utánpótlás-csapatok működtetési költségének 7-10 százalékát tudjuk fedezni.

Furulyás János, a Ferencváros elnöke szerint a klubnak évente 55 millió forintba kerül az utánpótlás-nevelés.

Szeiler József, az FTC Labdarúgó és Sport Kft. ügyvezetője az egyesület internetes az ftc.hu-nak elmondta, hogy a Fradi VISA kártya egy olyan lehetőség, amellyel hosszútávon megoldható lesz a ferencvárosi utánpótlás finanszírozása. Az egyesület tervei között szerepel az is, hogy a kártyát kiváltó szurkolók kedvezményesen vásárolhatnak majd jegyet, bérletet, ajándéktárgyakat és egyéb a Ferencvároshoz kötődő termékeket.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

Magyar Külkereskedelmi Bank