Felújítási hitelt kínál májustól az OTP

Vágólapra másolva!
Az OTP Bankcsoport májustól új hitellehetőséget kínál a lakásukat felújítani szándékozóknak évi fix 13,5 százalékos kamattal. Az új hitelforma azoknak lehet előnyös választás, akik olyan célra fordítanák amelyre nem vonatkozik az állami támogatás.
Vágólapra másolva!

A "Felújítási Hitel" a banknak az OTP Lakás-takarékpénztárral közösen nyújtott terméke, és elsősorban azoknak ajánlja a pénzintézet, akik olyan célra szeretnének kölcsönt, amelyre nem terjed ki állami támogatás (festés, parkettázás, burkolatcsere).

A hitel valamennyi felújítási munkára igényelhető, ám a munkák elvégzését utólag számlával kell igazolni. A kölcsön folyósításának feltétele, hogy az ügyfél előtakarékossági szerződést kössön az OTP lakás-takarékpénztárával és három hónapos befizetési kötelezettségét teljesítse . A kölcsönöket az OTP Bank saját forrásból és évi, fix 13,5 százalékos kamat mellett folyósítja. A minimálisan igényelhető hitel 100 ezer forint, a kölcsön maximuma pedig 2 millió 270 ezer forint. A maximális futamidő 55 hónap.

(Üzleti Negyed)

Korábban:

Az OTP cáfolja a lakáshitelek felfüggesztésének hírét
(2002. április 10.)