Vidékiek előnyben - spóroljunk cascon

Vágólapra másolva!
Kevesen vannak akik egy-egy biztosítási szerződéskötés előtt az összes lehetséges variációt megnézik és utána összehasonlítják az ajánlatokat, ugyanis ez adott estben több száz adat összevetését is jelentheti. A gyakorlat azt mutatja, hogy minden fáradság ellenére érdemes utánajárni a díjjaknak, mert jelentős összegeket lehet így megspórolni, ráadásul az Üzleti Negyeden ezt már néhány kattintással meg lehet oldani.
Vágólapra másolva!

Az Üzleti Negyed öt alsókategóriás autót vett alapul casco díjak kiszámításához, ugyanis ebben a szegmensben értékesítik az új személygépkocsik túlnyomó többségét. A kalkuláció számaiból jól látszik, hogy igen nagy eltérés lehet a biztosítótársaságok ajánlatai között, továbbá kiderül az is, hogy szépen lehet spórolni, ha vidéki lakosként vesszük az autót.

A kalkulációban szereplő összes autótípusnak az ötajtós, legkisebb motorral és felszereltséggel rendelhető alapváltozatát vettük alapul. Tulajdonosnak minden esetben egy 30 év alatti budapesti, illetve vidéki (hévízi) lakost jelöltünk be. A díjfizetésnél havi fizetési ütemet jelöltünk be, így a kapott díjtételek még alacsonyabbak is lehetnek egy egész éves befizetés esetén.

Kalkulálja ki ön is a kötelező biztosítását az Üzleti Negyed kalkulátorával!