Magyar-osztrák gazdasági klub alakult

Vágólapra másolva!
Közös gazdasági klubot hozott létre Vas megye és Dél-Burgenland Ipari és Kereskedelmi Kamarája, hogy a térség vállalkozásainak lendületet adjanak, és hogy elősegítsék új kapcsolatok kiépítését.
Vágólapra másolva!

A Vas megyei ipar- és kereskedelmi kamara kezdeményezésére Szombathely és Dél-Burgenland térségei közös gazdasági klubot hoztak létre, amelynek célja - a burgenlandi gazdasági kamara közlése szerint - az, hogy erős helyi összpontosítással a térség vállalkozásainak lendületet adjanak.

A klub célja az eddigi gazdasági kapcsolatok intenzívebbé tétele, és az új kapcsolatok kiépítésének elősegítése. Rendszeres találkozókat tartanak majd evégett, felváltva Szombathelyen és Felsőőrben (Oberwart).

A kölcsönös figyelemfelkeltés egyik első példájának nevezte a burgenlandi gazdasági kamara a felsőőri Oswald lakberendező céget, amely egy szombathelyi szállodában mutatja be új bútorkollekcióját.

Az osztrák postáé a címzetlen küldemények piacvezetője/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20051013azosztrak.htmlFelével növelné termelését az OMV/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20051012felevel.htmlAz Erste mindenképpen belép a román piacra/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20050929azerste.html