Békéscsabán bővít a Budapest Bank

Vágólapra másolva!
A tervezettnél gyorsabban fejlődik a Budapest Bank (GE Money Bank) békéscsabai bankműveleti központja. A központban dolgozó alkalmazottak száma már eléri a 250 főt, és az idei esztendő végére a tervezett 330 fő helyett a dolgozói létszám túllépi majd a 400 főt.
Vágólapra másolva!

A központban dolgozó alkalmazottak harmadának felsőfokú, kétharmadának középfokú végzettsége van. A központ további bővítése is napirenden van, a bank tervei szerint a következő év végére már több mint 500-an dolgoznak majd Békéscsabán.

A Budapest Bank (GE Money Bank) békéscsabai bankműveleti központját egy évvel ezelőtt összesen 1,5 milliárd forintos beruházással hozták létre. A pénzintézet munkatársai kintlevőség-kezeléssel, hitelkérelem-elbírálással, hitelfolyósítással, számlanyitásokkal, jelzálog-hitelezéssel, telefonos értékesítéssel, valamint 24 órás telefonos ügyfélszolgálattal foglalkoznak.

A központ Békéscsaba belvárosában, a Csaba Center üzletközpont tetőterében létesült. Jövő tavasszal várhatóan 2000 négyzetméterrel bővül a center irodai célra hasznosítható alapterülete. A Csaba Center Invest Kft. már csak az építési engedélyre vár, hogy megkezdje a bevásárlóközpont s benne a Budapest Bank hárommilliárd forintos költségre tervezett bővítését.