A Linde régiónkban fektet be

Vágólapra másolva!
A Linde csoport a balti és a visegrádi országokban, valamint Romániában erősítené piaci jelenlétét. A cég széleskörű tanácsadó szolgálatot tervez a községi és ipari szennyvíztisztítókkal kapcsolatban, hogy segítsen megfelelni az EU szennyvízkezelési követelményeinek a régióban - áll a www.gasworld.com internetes oldalon.
Vágólapra másolva!

Dr. Stefan Dullstein, a Linde csoport Mezőgazdasági és Vízkezelési csoportjának első embere a technológia gyorsan növekvő jelentősségét ecsetelte: "A környezetbarát szennyvíztisztításra vonatkozóan azt mondhatom, hogy nem csak azért fontos, hogy biztosítsuk a szükséges technológiát vevőinknek, hanem szükségszerűen tanácsot is adunk ügyfeleinknek az oxigén leggazdaságosabb kihasználásáról. A Linde úttörő szerepet játszik e fontos környezeti területen."

A Linde szolgáltatása olyan gazdasági haszonnal jár, mint a meglévő szennyvíztisztítók kapacitásának növelése az oxigén jobb kihasználásán keresztül - ami nem jár további beruházással, vagy strukturális átalakítással. Az üzemek működtetői így elkerülhetik a meghaladott környezetvédelmi küszöbértékek miatti büntetésfizetést.

Ráadásul az oxigénnel történő szennyvíztisztítás a leginkább környezetbarát technológia, amit ismerünk, és a Linde e technológiával jelentős részt vállalt a folyók megújulásában. Nyugat-Európában olyan referenciáik vannak, mint a Temze, vagy Hamburg és Berlin vízi útjainak megtisztítása.