A Wells Fargoé a HLA Global Network

Vágólapra másolva!
A Wells Fargo & Company (NYSE: WFC) leányvállalata a Wells Fargo Insurance Services bejelentette, hogy kizárólagos irányítása alá került a mostantól Wells Fargo Global Broker Network nevet viselő HLA Global Network. A HLA hálózata tízezer biztosítási és kockázatkezelési ügynököt ölel fel, akik a világ 70 országában fenntartott 330 képviseleti iroda közvetítésével nyújtanak biztosítási bróker szolgáltatásokat ügyfeleiknek a világ 115 országában.
Vágólapra másolva!

A névváltoztatás a hálózat globális identitásának megerősítését szolgálja a Wells Fargo márkaneve alatt és segíti nemzetközi biztosítási és kockázatkezelési szolgáltatások nyújtását a Wells Fargo Insurance Services ügyfeleinek szerte a világon.

A Wells Fargo Global Broker Network irányításával Bruce M. Basso, az ABD Insurance and Financial Services (jelenleg a Wells Fargo Insurance Services érdekeltsége) korábbi társelnöke lett megbízva, akit a Wells Fargo Global Broker Network, LLC elnök-vezérigazgatójának neveztek ki. Basso tagja lesz a Wells Fargo Global Broker Network LLC igazgatótanácsának is. A vezetési és irányítási struktúrát Deanna Hyndley, a hálózat marketing menedzsere egészíti ki.

A Wells Fargo Insurance Services, Inc. az ötödik legnagyobb biztosítási bróker és a legnagyobb banki tulajdonban lévő biztosítási bróker az Egyesült Államokban, ahol 170 irodát tart fenn 37 államban. Vagyon- és balesetbiztosítási, járadék, nemzetközi, személyre szabott biztosítási termék és életbiztosítási szakterületeken járatos 5 200 biztosítási szakembere 11,5 milliárd dollár értékben forgalmaz kockázati prémiumot.

A Wells Fargo & Company diverzifikált pénzügyi szolgáltató konszern 595 milliárd dollár aktívával. Banki, biztosítási, befektetési, jelzálog hitelezési és lakossági fogyasztási hitel szolgáltatásai több mint 6 ezer üzletben, valamint az interneten érhetőek el Észak-Amerikában és (wellsfargo.com) világszerte.

A Wells Fargo Bank a Moody's Investors Service hitelminősítő intézet "Aaa", a Standard & Poor's Ratings Services hitelminősítő intézet "AAA" besorolásával rendelkezik.