Élményfürdő épülhet Gyomaendrődön

Vágólapra másolva!
Fórumra hívta össze a gyomaendrődi önkormányzat a napokban az idegenforgalomban érdekelt helyi szakembereket, vállalkozókat. A téma a tervezett élményfürdő volt, melynek megépítéséről néhány hónappal ezelőtt röppentek fel az első hírek a városban - írja a Világgazdaság.
Vágólapra másolva!

A képviselő-testület korábban szakértő céget bízott meg a másfél milliárd forintosra tervezett beruházás megvalósíthatósági tanulmánytervének elkészítésével. A tanulmány elkészült, s mint a fórumon elhangzott, az élményfürdő a Liget fürdő mostani épületeire és gépészeti elemeire támaszkodva egy új welnessházzal bővülne, továbbá csúszdaparkot is kialakítanának.

A fórum résztvevői valamennyien egyetértettek abban, hogy szükség van az élményfürdő megépítésére, Gyomaendrődnek ez az egyetlen lehetősége arra, hogy fejlődési pályán maradjon. Egységes volt a vélemény abban is, hogy a fürdőhöz kapcsolódó szállodák építéséhez magántőkét kell bevonni, az önkormányzat anyagi ereje csupán az élményfürdő megépítéséhez elegendő - tájékoztat a Világgazdaság.