Arculatot kap a Wines of Hungary

Vágólapra másolva!
A Wines of Hungary márka arculatának kidolgozására, angol és magyar nyelvű megjelenésének elkészítésére tett közzé gyorsított közbeszerzési felhívást az Agrármarketing Centrum (AMC) - derül ki a Napi Gazdaságból.
Vágólapra másolva!

A gyorsított tárgyalásos eljárást az AMC azzal indokolja, hogy a megrendelt szolgáltatások eredményei (arculat, weboldal, kiadvány) fontos elemei lennének őszi kiállításainak és egyéb rendezvényeinek, és a teljesítés más eljárási határidőkkel nem lenne megvalósítható. Az érdeklődők részvételi szándékukat november harmadikáig jelezhetik, a feltételeknek megfelelő vállalkozásokat pedig már negyedikén felkérik ajánlattételre.

A tenderen nem indulhat az a cég, amely a legutóbbi három üzleti évben kétszer negatív mérleg szerinti eredmény ért el. A jelentkezőknek emellett legalább egy nettó 10 millió forint értékű, már befejezett, nemzetközi brandépítés tervezésével és kivitelezésével kapcsolatos referenciát is fel kell tudni mutatniuk.

A többfordulós eljárás során az ajánlatok elbírálásakor a legfontosabb szempont az ár és a kreatív koncepció, majd a weboldal és a magazin vizuális és műszaki kidolgozottsága lesz. A megbízás várhatóan decembertől 2009. április végéig tart.