Enyhíti a gyomorégést, éjjel-nappal

Vágólapra másolva!
A gyomorégés népbetegség.Magyarországon a statisztikák szerint az emberek 45%-a találkozott már a reflux tüneteivel, melyek közül a leggyakoribb a gyomorégés.
Vágólapra másolva!

A gyomorégés és a stressz.

A gyomorégés egyik kiváltó okát az életmódunkban kell keresni. A mindennapi rohanás, idegeskedés, az állandó stressz egyik következménye lehet a gyomorégés. Ráadásul, akinek stresszes a munkája, annak rendszerint a táplálkozási szokásai sem a legegészségesebbek: hirtelen bekapkodott ételek, többnyire gyorsétkezdéből vagy félkész ételkészítményekből, sok kávé, esténként pedig szénhidrát, esetleg alkohol. Még a legegészségesebb ember emésztőrendszerét is próbára teszi az ilyen életmód.

Új vény nélküli lehetőség.

A legtöbben, akik a gyomorégéstől szenvednek, savlekötő gyógyszerekkel - antacidumok - kezelik a tüneteiket. A savlekötők használata akkor hatásos, ha a gyomorégés tünetei csak ritkán jelentkeznek, nem gyakrabban, mint heti egy alkalommal. A rendszeres reflux tüneteket produkáló betegeknél a savlekötők hosszú távon serkenthetik a gyomorsav termelődést, hiszen a szervezet pótolni igyekszik a semlegesített gyomorsavat.

Egy új, recept nélkül kapható gyógyszer, a Pantoloc Control teljesen más megközelítéssel szünteti meg a gyakori gyomorégéses tüneteket. Nem köti meg a gyomorsavat, hanem gátolja a gyomorsav termelődést, így a forrásánál szünteti meg a problémát. Ezzel a kezeléssel a gyakori, visszatérő tünetek is enyhíthetők és megszüntethetők.

A Pantoloc Control adagolása egyszerű és kényelmes. Mindössze napi egyetlen tabletta bevétele akár 24 órán keresztül csökkenti a gyomorsav termelődést, így egész nap és egész éjszaka megszabadulhat a kínzó gyomorégéstől.

pantoloc-control.hu

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Novartis Hungária Kft. Consumer Health, 1114 Budapest, Bartók Béla út 43-47. • Tel: 457-6656, 457-6678 • www.novartis.hu • E-mail: [email protected]
Pantoloc Control 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta. Pantoprazol hatóanyagú, vény nélkül kapható gyógyszer.