Konfliktuskerülő magyar reklámok

Mi a véleményetek az internetes reklámokról, szerepükről, jövőjükről? (cyberdj)

A reklám helye: Szerintünk sokszor jobbak, mint az offline kreatívanyagok. Jelenlegi, kicsit elhanyagolt szerepük remélhetőleg nőni fog. A "nagyok" nehezen kezdték el használni, és amolyan utánfutó jellege van mostanában: ha büdzsét kell vágni, akkor általában az kerül ki a tervből. Viszont aki próbálta már, annak jó a tapasztalata; még sose mondta azt hirdető, hogy soha többet nem hirdet interneten.

Internetes marketingben láttok jövőt Magyarországon? (bertihu)

A reklám helye: Igen, bár jelenleg ez a piac némiképp stagnál, de egy pár éven belül fel kell, hogy lendüljön.

Hogyan lehet bekerülni?

Szerintetek melyik ma a legjobb iskola, ha valaki valóban marketinges akar lenni? 500+1 tanfolyam van már, ezeken lehet egyáltalán tanulni valamit? Vagy csak a szakmai gyakorlat számít? (Ilkaa)

A reklám helye: Elsősorban a szakmai gyakorlat számít, jó elméleti alapokat lehet szerezni, de gyakorlatorientált iskola kevés van.

Melyek ezek? Nincs tippetek? Vagy teljesen mindegy? (Ilkaa)

A reklám helye: Az IBS-en van hosszabb gyakorlat, amit különböző munkahelyeken lehet eltölteni, de egyébként azt gondoljuk, hogy az elméleti képzés jó alapot ad arra, hogy valaki gyorsan belerázódjon a gyakorlatba. És a Közgáz, a Külker, valamint a kommunikációs felsőoktatási intézmények is jók.

Hogy lehet pályakezdőként bekerülni a szakmába, ha mindenhová csak a gyakorlott munkatársakat keresik? Hol és hogyan lehet megszerezni az elhelyezkedéshez szükséges gyakorlatot? (CorbinEntek)

Rendelje meg!
Incze Kinga-Pénzes AnnaA reklám helye

A reklám helye: Sokan keresnek pályakezdőket is, de az tény, hogy a pár éves gyakorlattal rendelkezők nagy előnyt élveznek, mert a napi rutinba már nem kell betanítani őket. Több körben érdemes megkeresni a kiszemelt cégtípusokat, cégeket, mert sokszor pillanatok alatt kell betölteni hirtelen megürült állásokat, és ilyenkor a szerencse is számít, hogy valakinek jó helyen ott legyen az önéletrajza. Sokan keresnek gyakornokokat is, akik általában maradnak az adott helyen, ha jók. Szóval érdemes még egyetem, főiskola alatt körülnézni, és elmenni gyakornoknak.

Mi ebben a foglalkozásban a jó? (Avril_VV)

A reklám helye: Jó kérdés... Lehet pörögni, embereket megismerni, és izgalmas kérdés stratégiákat kidolgozni arra, hogy hogyan találjunk meg például téged a reklámmal.

Előző
  • 1
  • 2
Következő