Tony Curtis reklámozza Magyarországot

Amerikában és Angliában várhatóan már az idén adásba kerülnek azok a reklámfilmek, amelyekben Tony Curtis népszerűsíti hazánkat. A Magyar Turizmus Rt.-nek Baumgartner Zsolttal is szerződése van, így előreláthatólag ő is fel fog tűnni a kampányban - írja a Napi Gazdaság.

A magyar származású, Amerikában élő világsztár olyan reklámfilmekhez adja majd az arcát, amelyekben a magyarországi történelmi tájakra és hungarikumokra hívják fel a világ figyelmét. Tony Curtis ingyen vállalta a szereplést, és vélhetően októberben vagy november elején érkezik Budapestre. Galla Gábor, a Magyar Turizmus Rt. (MT Rt.) vezérigazgatója arról nem nyilatkozott a Napi Gazdaságnak, hogy a filmek sugárzására mennyit fordítanak, erről ugyanis még nincs végleges döntés.

Az MT Rt. ez év végéig tartó szerződést kötött Baumgartner Zsolttal, így jó eséllyel az ő arca is fel fog tűnni a cég kampányában. Galla Gábor aki azt sem kívánta elárulni, hogy mennyit fizettek Baumgartnernek, hozzátette; ha a magyar pilóta állandó versenyzői vagy tesztpilótai állást kapna a Forma 1-ben, akkor januárban szinte bizonyosan meghosszabbítják a szerződést.

KAPCSOLÓDÓ CIKK