Westel: egymillió a pre-paid ügyfelek száma

A Westel 1,75 millió ügyfele közül egymillió a Domino kártyával rendelkező, úgynevezett pre-paid ügyfelek száma. A társaság márciustól számukra is lehetővé teszi a roaming szolgáltatás igénybevételét.

Winkler János, a társaság vezérigazgató-helyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette: a Westel Mobil Távközlési Rt. több mint 200 millió forintos beruházással március közepétől a Domino kártyával rendelkező ügyfelei számára is lehetővé teszi a roaming szolgáltatás igénybevételét.

Az új szolgáltatást a dominós ügyfelek saját SIM-kártyájuk és telefonszámuk használatával vehetik igénybe. A szolgáltatást nem kell megrendelni, mert az néhány kódszám beütésével aktiválható.

A tájékoztatón elhangzott: a Westelnek 1,75 millió előfizetője van, és közülük körülbelül egy millióan Domino kártyát használnak.

Winkler János elmondta: a társaság tavalyi, 153,4 milliárd forintos árbevételének mintegy 8 százaléka a roaming szolgáltatásból származott.

A vezérigazgató-helyettes úgy vélte, hogy 2001 végére 4,5-5 millió mobil-előfizető lesz Magyarországon, akiknek fele reményei szerint a társaság ügyfele lesz.

(MTI)

Ajánlat:

Westel