Meghosszabbított hitelakció vállalkozásoknak

Júniusban is kedvezményekkel kínálja könnyített gyorshitelét a hazai kis- és középvállalkozók számára a K&H Bank.

 

A pénzintézet a hitelt igénylő vállalkozók visszajelzései alapján úgy döntött, hogy júniusban is tárgyi fedezet és induló költségek nélkül, vagyis hitelbírálati, a szerződéskötési és a folyósítási díj elengedése mellett kínál akár 50 millió forintig finanszírozási megoldást számukra.

A "K&H könnyített gyorshitel vállalkozásoknak" ajánlat tárgyi fedezet és most már 2006. június 30-ig induló költségek nélkül, forint hitelek esetén 9,99 százalékos kamattal, akár 6 havi, bármely magyarországi pénzintézetnél vezetett vállalkozói számlaforgalom igazolásával igényelhető.

A "K&H könnyített gyorshitel vállalkozásoknak" által felölelt termékek rövid lejáratú, éven belüli hitelek, elsősorban folyószámlahitel és rövid lejáratú forgóeszköz hitel. A hitel összegét - mely akár 50 millió forint lehet - az igazolt számlaforgalom, az eladósodottság mértéke és az ügyfélminősítés függvényében határozza meg a pénzintézet.

A hitel odaítélésekor kulcsfontosságú, hogy a bank a számlaforgalom igazolására alapozva bizalmat szavaz az ügyfélnek, így a korábbi gyakorlattal szakítva, kevésbé szigorú fedezeti feltételek mellett is nyújt rövid lejáratú hitelt.A hiteligényléshez elengedhetetlen, hogy az igénylő vállalkozásnak lezárt pénzügyi éve legyen, nettó árbevétele ne haladja meg a 700 millió forintot, és 6 havi bankszámlaforgalmat tudjon igazolni bármely magyarországi banknál.

A hitelkérelmeket a K&H Bank három munkanap alatt gyorsított eljárással bírálja el. A hiteligénylése egyszerű, mert csak azokat az iratokat szükséges benyújtani, amelyek a vállalkozások működésére vonatkozóan a Bank számára elengedhetetlenül szükséges információkat tartalmaznak.

A K&H Bank Magyarország második legnagyobb pénzintézete 1942 milliárd forint mérlegfőösszeggel. Banki és biztosítási termékeket egyaránt kínáló pénzintézetként országszerte mintegy 160 fiókjában a pénzügyi szolgáltatások teljes választékát kínálja ügyfeleinek.

KAPCSOLÓDÓ CIKK