"Magyarország háborúban áll" - Orbán a kormány egyéves munkájáról

2011.05.31., 14:01

Bár a kormány nagyon sokat tett az elmúlt egy évben, még rengeteg munka van hátra - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a kormány egyéves munkájáról tartott beszédében. A kormányfő közölte, hogy Magyarországnak a munkanélküliséget és az államadósságot kell legyőznie, és a saját útját kell járnia. Orbán szerint a munkaképes embereknek nem jár segély, és a vasárnapi boltzár elrendelésére egyelőre nincs esély.

14.15 |

Megérkezett Orbán - kép

A miniszterelnök érkezése után Lánczi András, a Századvég Alapítvány elnöke beszélt a kormány munkájáról.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
A rendezvényen készült képek galériája a képre kattintva jelenik meg

14.08 |

Késve kezdődik a beszéd

Az eredeti terv szerint 14 órakor kezdődött volna a rendezvény, de a jelek szerint néhány perccel csúszik a kezdés.

13.53 |

Szellős a nézőtér egy része

A kezdés előtt még nincs telt ház a Millenáris Teátrumában, a terem két szélén kialakított nézőtéren jócskán akadnak üres ülőhelyek, a szónoki emelvény előtti sorok azonban megteltek. Ott ül többek között Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

 

13.50 |

Sorban jönnek a kormány tagjai

Tíz perccel a hivatalos kezdés előtt több vezető politikus és kormányzati döntéshozó is felbukkant a teremben. Varga Mihály, a Miniszterelnökség államtitkára Szatmáry Kristóf belgazdaságért felelős államtitkárral beszélgetett a szónoki emelvény mellett. Majd megjelent Tarlós István főpolgármester és Kövér László, az Országgyűlés elnöke is.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Előző
  • 1
  • 2
Következő »