Vágólapra másolva!
Gera Zoltán ugyan elutazott Liverpoolba a West Bromwich Albion csapatával, de játékára vajmi kevés esély van. A birminghamiak az év utolsó napján lépnek pályára az Anfield Roadon, de a Premier League egyetlen magyarja szinte teljesen biztos abban, hogy kihagyja a szilveszteri meccset.

"Sajnos továbbra sem vagyok tökéletes állapotban, mivel érzem a combomat. Már itt edzettünk Liverpoolban, de az Everton edzőpályáján elvégzett munka során is végig éreztem hátul a combomban azt a fájdalmat, amit igazán nem tudok mire vélni.

Futottunk, és labdás gyakorlatokat is végeztünk, de egyik során sem voltam panaszmentes. Bryan Robson az edzés végén kérdezte, hogy rendben vagyok -e, de sajnos azt kellett neki mondanom, hogy továbbra sem igazi a dolog. Mindez azt jelenti, hogy szinte biztosan kihagyom a Liverpool elleni meccset.

Sajnos nem én leszek az egyetlen hiányzó, hiszen a Tottenham ellen két gólt szerző Kanu el sem utazott velünk, és a hozzám hasonlóan sérüléssel bajlódó Inamoto ugyan itt van, de az ő játéka is bizonytalan" - nyilatkozta Gera Zoltán.