Vágólapra másolva!
Gera Zoltán kedden is hosszabb futóedzést végzett, és egyre kevésbé érzi a combjában azt a fájdalmat, amely miatt kihagyni kényszerült a West Bromwich Albion legutóbbi három mérkőzését.

Mint emlékezetes, a magyar válogatott kapitánya sérvműtétje után, közel három hónapos kihagyást követően december 26-án tért vissza a pályára. A Manchester United ellen 23 percet töltött a pályán, de a találkozó másnapján végzett átmozgató edzés során fájdalmat érzett a combjában.

A fájdalom azóta sokat enyhült, és Gera Zoltán bízik benne, hogy rövidesen már semmi sem hátráltatja abban, hogy ismét ott legyen a pályán társai között: "Nem örülök annak, hogy a karácsonyi meccs óta nem játszhattam, az viszont megnyugtató, hogy nem a korábbi sérülésem újult ki. A sérvműtét helye egyáltalán nem fáj, és teljes terhelés esetén sincsenek fájdalmaim a korábban problémás részeken. Egyetlen gondomat a jobb combom okozza, ahol egy izomcsoport valamitől érzékennyé vált. Naponta kapok masszázst és már egyre kevésbé érzem a fájdalmat, de azért még mindig csak óvatosan mozoghatok" - jelentette ki a futballista, akit a minap az egyik angol honlap az esztendő legjobb WBA-játékosának választott.

"Sajnos pont ezekben a napokban játszottuk futószalagon a meccseket, így ez a kis probléma is hárommeccses kihagyást eredményezett, holott normális időszakban valószínűleg megúsztam volna egy meccsel. A szerdai edzés után már többet tudok, remélem, hogy javul az állapotom, és a hét végi kupameccsen már ismét pályára léphetek."