Vágólapra másolva!
Thomas Gaardsoe és Gera Zoltán után rövid időn belül immár a harmadik West Brom-játékosnál diagnosztizáltak sérvet az orvosok.

Az idei bajnokságban a keretből legtöbb mérkőzést abszolváló Jonathan Greening hosszabb ideje fájdalmakra panaszkodik, és a tüzetes orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy őt is sérv kínozza. A tavalyi szezonban az újoncnak számító Gera lépett pályára a legtöbb meccsen, míg idén Greening teljesített legtöbbet, így vélhetően mindkét esetben a fokozott igénybevétel okozta a makacs és fájdalmas sérülést.

Greening egyébként rutinos Premier League-játékos, így az ő esete is megerősíti mindazt, amit korábban az orvosok Gera Zoltán kapcsán is elmondtak, miszerint fizikumtól függetlenül előbb vagy utóbb szinte minden az angol bajnokságban szereplő labdarúgónál jelentkeznek ezek a tünetek. Greening jelenleg pihen, illetve speciális edzésmunkát végez a fizikoterapeuták segítségével, és abban reménykedik, hogy minél tovább kitolhatja az elkerülhetetlennek látszó műtét időpontját.

A labdarúgó elmondta, hogy a hátralévő 15 meccsből szeretne még minél többet a pályán tölteni, és erre lát is esélyt, mert mérkőzés közben nem annyira zavaróak a fájdalmai, mint azt követően. Az operáció veszélye ennek ellenére fenyegeti a középpályást, akinek saját bevallása szerint is mérkőzésről mérkőzésre romlik az állapota. Ami Gera Zoltánt illeti, ő felépült a sérvműtétje után, decemberben már pályára is lépett, de azt követően combizomsérülést szenvedett. Januárban rövid időre ismét megpróbálkozott a játékkal a Reading elleni FA-kupa-meccsen, és gólt is szerzett, de újra combfájdalmakra panaszkodott. A magyar válogatott kapitánya jelenleg futóedzéseket végez, és abban bízik, hogy mielőbb visszatérhet a pályára.