Vágólapra másolva!
Hosszú idő után hétfőn ismét együtt edzett a West Bromwich labdarúgócsapatával Gera Zoltán. Az edzőközpontban nagy volt az öröm, mivel Gera a kétkapus játékba is bekapcsolódott, és láthatóan élvezte a játékot. A magyar játékossal foglalkozó fizikoterapeuta szerint a középpályás az elmúlt hónapok viszonylatában most mozgott a legbiztatóbban.

A jó jeleket Bryan Robson azonnal örömmel osztotta meg a klub honlapján a szurkolókkal, de a menedzser hangsúlyozta, hogy a magyar középpályás bajnoki visszatérésére még várni kell.

"Zoltán ma bekapcsolódott az edzésbe, és mindannyian reménykedünk, abban, hogy a szezon során még visszatérhet a pályára. Természetesen most az a feladatunk, hogy játékra kész állapotba hozzuk, hiszen sérülése miatt az elmúlt hetekben nem tudott rendesen edzeni. Jelenleg figyeljük a mozgását, állapotát, és azon dolgozunk, hogy mielőbb bevethető legyen" - mondta Robson.

"Sok különböző kezelést kapott, és remélhetőleg a magyarországi tartózkodása révén sikerült végére járni a gondoknak. Az biztosnak látszik, hogy a hétvége túl korai lenne még számára a visszatérésre, hiszen túl sokat hagyott ki. Szeretnénk megfelelő kondicionális állapotba hozni, és egyáltalán nem akarjuk siettetni a visszatérését, hiszen fennállna a rásérülés veszélye. Óvatosak leszünk, és akkor lép csak pályára, ha maga is úgy érzi, hogy harcra kész."

Gera Zoltán a hétfői edzést követően úgy fogalmazott, hogy nem akar semmit elkiabálni, de hosszú idő után először ő maga is úgy érezte, hogy fájdalmak nélkül tudott mozogni a pályán. Annak külön örült, hogy a labdás gyakorlatokba is bekapcsolódhatott, bár mint említette az edzés végére érthetően elfáradt egy kicsit.