Vágólapra másolva!
Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a West Bromwich Albion csapata. Gera Zoltánék vasárnap délután hazai pályán a Real Sociedad csapatát fogadták, és a mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget. Gera a középpálya jobb oldalán végigjátszotta a 90 percet, és egyértelműen csapata leggólveszélyesebb játékosa volt.

A West Bromwich hivatalos honlapja a meccs emberének választotta Gerát, akiről azt állítják, hogy az előszezonbeli meccseken a WBA legstabilabb játékosa volt. A magyar középpályás ennél azért jóval visszafogottabban értékelt.

"Tény, hogy nem ment rosszul, de azért még messze vagyok a csúcsformától, ahogy a csapat is. Az első félidőben jól játszottunk, de a második félidőnk sajnos felejthető volt. Ezúttal nem kellett csatárposzton játszanom, maradt a már bevált jobb oldali középpályás szerep, de azért így is sikerült a kapu elé kerülnöm párszor.

Volt két fejesem, amiből majdnem gól született, és a hajrában egy szabadrúgásom a kapu tetején állt meg a hálón. Elképzelhető egyébként, hogy a jövőben több szabadrúgást lövök majd, mert Bryan Robson mostanában kifejezetten kéri, hogy én végezzem el a kecsegtető helyről járó pontrúgásokat.

Összességében nem vagyok elégedett a játékommal, mert lassan már jó lenne betalálni. Annak örülök, hogy a felkészülés során semmilyen sérülés nem hátráltatott, így jó állapotban vagyok most is. A többit majd meglátjuk..."