Vágólapra másolva!
Már csak pár óra, és megnyílik az átigazolási időszak Angliában, így érthetően központi témát jelent a szigetországban az, vajon ki, hova igazol az új esztendőben. A tekintélyes brit lap, a Guardian összeállítást közölt arról, hogy az egyes élvonalbeli klubok kit látnának szívesen a soraikban januártól.

Gera Zoltán két csapat listáján is szerepel, a Guardian szerint első körben 2 millió fontot érne meg a magyar játékos az Aston Villának és a Wigannek egyaránt. A nagyobbik birminghami klub, a jelenleg 12. helyen álló Aston Villa már hosszabb ideje kacérkodik Gera szerződtetésével, míg a 16. helyezett Wigan már nyáron is szívesen leigazolta volna a magyar játékost. A klub akkor a hírek szerint 2,8 millió fontot is kínált a WBA játékosáért.

A sajtóban Gerával szintén hírbe hozott Middlesbrough menedzsere, Gareth Southgate ugyanakkor bejelentette, hogy klubja hivatalosan még nem tett ajánlatot egyetlen játékosért sem, de ahogy január 1-én elkezdődik az átigazolási időszak, erre sor kerül a kinézett labdarúgók esetében. Így egyelőre csak pletykának minősíthető az, hogy a Middlesbrough már megtette volna ajánlatát Geráért.