Vágólapra másolva!
A várakozásoknak megfelelően felpezsdült az átigazolási piac Angliában, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a klubok megpróbálják átalakítani keretüket. Egy-egy játékos klubcseréje körül számtalan variáció lát napvilágot, hiszen nem egy esetben attól is függ a váltás, hogy kik távoznak az adott csapattól.

Több szigetországi lap szerint Gera Zoltán esetében is döntő lehet az, hogy az őt hívó klubok kerete végül hogyan alakul. A mértékadó Independent szerint Gera újabb kérője a Portsmouth, amely a West Hamben szereplő Yossi Benayoun iránt érdeklődik, ám egyelőre erősen kérdéses, létrejöhet-e az üzlet. Ha nem, akkor Gera lehet a következő célszemély.

Az Independent úgy tudja, hogy Middlesbrough is szívesen látná a soraiban a magyar játékost. Angliai lapinformációk szerint Gera szerződtetése akkor kerülhetne előtérbe a Borónál, ha a csapattól távozna Massimo Maccarone, amire elég nagy az esély. Az UEFA-kupa-menetelés idején ő volt a csapat egyik kulcsembere, ám az olasz mindenáron szeretne visszatérni a hazájába. Ezt nem nézte jó szemmel a gárda menedzsere, Gareth Southgate, aki már nem számol komolyan a játékossal, Maccarone idén egyszer volt kezdő, akkor is egy vesztes meccsen. Az ő helyére érkezne Gera, akiért a héten tesz ajánlatot a Middlesbrough.