Gyorslábú Majka nyerte a rapperek csatáját

Vágólapra másolva!
Dickens is megmondta, hogy a halogatás időlopás, így ennek a meccsnek egyszerűen létre kellett jönnie, ennyi verbális összecsapás, sajtón át történő üzengetés után. A bunyót a borsodi Geszti Péter nyerte, bár a mérkőzés nagy részében úgy szaladgált fel-alá a ringben, mint ahogy a gyerekek rohangálnak egy napsütötte délelőttön a játszótéren, a homokozó körül.
Vágólapra másolva!

- Ha egy ember így viselkedik velem, így beszél rólam, akkor természetes, hogy ott ütöm, ahol érem! Hideg fejjel akarom végigvinni a bosszút! - fenyegetőzött a józsefvárosi éjszakában edződött Dopeman a meccs előtt, aki még tíz kilót is ledobott idén, hogy ne legyen nagy súlykülönbség köztük (így csak héttel nyomott többet, mint a VV1 ezüstérmese).

Forrás: [origo]

Ütős képek!

Az ózdi hős sem fukarkodott a nagy szavakkal, ő is rutinosan pocskondiázta ellenfelét: - Azért megyek oda, hogy telibe verjem azt a nagy lapátképét! Lacika, te egy éve verekszel, de én huszonöt éve bunyózom! Ha leszakad a két karom, akkor talán kiegyezünk egy döntetlenben! - hőzöngött Majka, de Dope (aki a szavazók 56 százaléka szerint esélyesebb volt) még persze visszaszólt: - Ez a fiam elárult engem. A munkát, amiért jöttem, elvézem!

Nem csak szóban volt jó a két rapper, erős bunyót hozott a meccs, szó nem volt látványos - de üres - pankrációról, nem csak imitálták a verekedést. Majka szemtelen, pimasz vigyorral ugrálta körbe egykori felfedezőjét és közben bevitt pár tiszta, ám nem túl erős találatot. Ezektől Mr. Nyócker nemigen szédült meg, de mivel ő alig tudta elérni a nála gyorsabb, ide-oda ugráló ex-cimboráját, az első két menetet elvitte Majka. A Fresh együttes Andija, a focista volt barátnője sápadtan szorongott a lelátón, néha szinte elájult az izgalomtól - láthatóan a szerelem nem múlt el nyomtalanul.

A szőke lány a vége felé retteghetett igazán, mert Dopeman változatlanul ritkán talált be, de akkor felettébb nagyokat ütött. Majka a negyedik menetben még térdre is rogyott, de ellenfele türelmetlenül, gondolkodás nélkül ütlegelte tovább. Mint tudjuk, a türelem valójában erénynek álcázott, kisebbfajta kétségbeesés - nos, ez nem volt meg az Országház Fantomjánál, de az intés igen. A fair play és a szabályok felrúgása miatt intették a La Maffia Familia alapítóját, így pontlevonás következett. A gyorsabb, pimaszabb Majka és a ritkábban betaláló, de akkor nagyobbakat ütő Dope döntetlen-szagú csatáját végül pontozással a VV1 fenegyereke nyerte. Nem kétséges: lesz még ennek folytatása.