Vágólapra másolva!
Szerdán gyenge melegfronti, csütörtökön kettős fronthatás terheli szervezetünket, de a hét végére megnyugszik időjárásunk, és a hőmérséklet is emelkedik néhány fokot.
Vágólapra másolva!

A Meteo Klinika tájékoztatása szerint szerdán melegfronti, míg csütörtökön kettős fronthatás érvényesül és okozhat panaszokat. A tüneteket az élénk, helyenként erős szél is fokozhatja. Pénteken számottevő fronthatás nem várható. A légszennyezettség a szeles, csapadékos időnek köszönhetően alacsony.

Szerdán gyenge melegfront érezteti hatását. Az érzékenyeknél vérnyomás ingadozás, koncentrációs nehézségek, alvászavarok léphetnek fel. Élénk marad a légmozgás, és kicsit melegszik az idő, de továbbra is többfelé kell esőre számítani. Az esernyőket és esőkabátokat továbbra is vigyük magunkkal. A közlekedők fokozottan figyeljenek, mert a vizes útszakaszok mellett az esetlegesen megnövekvő reakcióidő is okozhat nehézségeket. Az éjszaka folyamán fagyok is várhatók.

Csütörtökön kettős fronthatás várható. Tovább emelkedik a nappali hőmérséklet, de marad a csapadékos időjárás. Az esernyőkre tehát csütörtökön is szükségünk lesz. Helyenként még élénk marad a légmozgás. A közlekedők továbbra is vizes, csúszós utakra készüljenek.

Pénteken számottevő fronthatás nem lesz, gyenge, mérsékelt légmozgás mellett elszórtan még kialakulhatnak kisebb esők. Hétvégére megenyhül az időjárás, általában 6, 11 fokig melegszik a levegő.