Vágólapra másolva!
Este már csak északon lesz derült az ég, csütörtökön tartós köd lesz északkeleten. Eső, zápor nem lesz, alig emelkedik 10 Celsius-fok fölé a hőmérséklet.
Vágólapra másolva!

Szerda délelőtt fokozatosan megszűnnek a ködfoltok, de az Alpokalján lehetnek tartósabban ködös területek. A legtöbbet az Északi-középhegység térségében süt a nap. Kora délutánra 6 és 11 Celsius-fok közé melegszik a levegő. Késő estére 1, 7 fokra kell számítani.

A déli, délutáni órákban megnövekszik a felhőzet kelet, délkelet felől. Estére már csak északon lehetnek derült helyek. Főleg északnyugaton néhol tartósan párás helyek is előfordulnak. Számottevő csapadék sehol sem lesz. A Tiszántúlon megélénkül az északkeleti szél.

Az átvonult hidegfront élettani hatásai eleinte még meghatározóak lesznek, később fokozatosan megszűnnek. Eleinte még előfordulhat fejfájás, vérnyomás-ingadozás a légköri változások miatt. Gyakoriak lehetnek a reumás fájdalmak, a megszokottnál hosszabb lesz a reakcióidő.

Csütörtökön több mint hat órán át tartó ködre kell számítani Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A látótávolság pár száz méter lesz.

Változóan felhős idő lesz néhány órás napsütéssel, miután a párásság és a köd feloszlik. Számottevő csapadék nem valószínű. Néhol megélénkül az délkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -2, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3, 10 fok között alakul.