Vágólapra másolva!
Csütörtökön sok lesz a mapsütés, pénteken átmenetileg beborul, szombaton ismét sokat süt a nap. A levegő fokozatosan melegszik.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön, december 27-én a sok napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet. Párás, ködös idő várható. Csapadék nem valószínű. A déli szél többnyire mérsékelt marad, az 5-10 km/h-s átlagszél mellett 20-30 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 fok körül alakul.

Csütörtökön már a melegfrontérzékenyek szervezetére gyakorol erőteljesebb stresszt az időjárás. Ez fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. Hamarabb elfáradhat, kifáradhat a szervezet, csökken teljesítőképességünk.

Pénteken nagyobbrészt erősen felhős vagy borult idő lesz, kevés napsütés délutántól várható. A köd napközben fokozatosan megszűnik, de továbbra is párás marad a levegő. Eső kialakulhat. A csapadék mennyisége területi átlagban 2 mm alatt valószínű. A déli, majd északira forduló szél megélénkül, időnként megerősödik, az 5-15 km/h-s átlagszél mellett 30-55 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet +3 fok körül alakul.

Szombaton derült, napos időre lehet számítani. Az éjszakai, reggeli órákban átmenetileg párássá válik a levegő. Csapadék nem valószínű. Az északkeleti, majd délire forduló szél megélénkül, időnként megerősödik, az 5-15 km/h-s átlagszél mellett 30-55 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -3 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet +4 fok körül alakul.

Vasárnap eleinte derült, napos idő lesz, majd változóan felhős lesz az ég. A köd napközben fokozatosan feloszlik, kitisztul az idő. Csapadék nem valószínű. A délkeleti, majd délire forduló szél többnyire mérsékelt marad, az 5-15 km/h-s átlagszél mellett 20-30 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -4 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet +5 fok körül alakul.