Idén a Hungexpón lesz a Lakásbörze

Vágólapra másolva!
Októberben új helyszínen rendezik meg, az elsősorban használt lakások seregszemléjeként ismert, harmadik Horizont Lakásbörzét. A szervezők több mint 10 ezer látogatót várnak 2007. október 19-én, a Hungexpo B pavilonjába.
Vágólapra másolva!

Mivel a lakásvásárlás bizalmi ügy, az októberi Lakásbörze kiállítás legnagyobb vonzerejét az adja, hogy az érdeklődők személyes kapcsolatot teremthetnek az ingatlanforgalmazók képviselőivel - írta közleményében Kövesdi Marcell, a Horizont Lakásbörze ügyvezetője.

Hozzátette, a Lakásbörze a forgalmazóknak is kitűnő alkalom arra, hogy találkozzanak, eszmét cseréljenek és szakmai előadásokon vegyenek részt. "Az esemény egyre inkább betölti a konferencia szerepét is, melyen az ingatlanos cégek szívesen vesznek részt, mert érzékelhető forgalomnövekedéssel jár számukra. Az újlakás-fejlesztők is egyre nagyobb számban jelentkeznek be" - tudatta Kövesdi Marcell.

A Lakásbörzén ingyenes jogi és hiteltanácsadást nyújtanak az érdeklődőknek. A kiállítás pénteken déltől este hat óráig, szombaton és vasárnap délelőtt 10-től este fél 7-ig tart majd nyitva.