Az Enigma Invest Rt. egyik tulajdonosának gyermekeit is körözi a rendőrség

A rendőrség már nem csak az Enigma Invest Rt. felelős vezetőit és tulajdonosait, Reigl Nimródot és feleségét, Reiglné Gyuris Gyöngyit körözi, hanem az asszony két kisgyermekét, Farkas Gerdát és Farkas Gergőt is.

Reigl Nimród és felesége ellen különösen nagy kárt okozó sikkasztás és más bűncselekmények alapos gyanúja miatt folyik eljárás. A rendelkezésre álló adatok szerint ugyanis azzal gyanúsíthatók, hogy az Enigma Invest Rt. betéteseinek pénzét saját céljaikra fordították. A nyomozás ideje alatt mindketten ismeretlen helyre távoztak, a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellenük. Az asszony előző házasságából származó kiskorú gyermekei anyjuk eltűnését követően a nagyszüleikhez kerültek. A múlt év decemberében azonban a gyermekek is eltűntek, ezért őket is keresi a rendőrség.
Csongrád megye rendőrfőkapitánya 200 ezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Egyúttal kérik, hogy aki a gyanúsítottak és a gyermekek tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, tájékoztassa a rendőrséget a 62/425-921-es telefonszámon, illetve a 62/477-577-es szám 12-52-es mellékén, vagy a 107-es hívószámon.

(MTI)

Ajánló:

Az Állami Pénz- és Tőkepiaci Felügyelet felfüggesztette az Enigma Rt. rendelkezési jogát...

Korábban:

A Befektető-védelmi Alap (Beva) nem tud kártalanítást fizetni az Enigma Invest Rt. ügyfeleinek, mivel a brókercégnél nincs semmilyen fellelhető nyilvántartás, amelynek alapján megállapítható lenne a követelések jogossága.