Császár Előd tanú lesz barátnője perében

A popénekes ügyét csak ősszel tárgyalják Értesüléseink szerint várhatóan csak ősszel kezdi meg a Pesti Központi Kerületi Bíróság az 1998. december 17-én halálos közúti balesetet okozó Császár Előd büntetőügyének tárgyalását. A popénekest - akinek k...

Pályázat a VICO lapcsoportra
1999. augusztus 9., hétfő, 20.20

Körülbbelül nyolcan-tizen tettek ajánlatot a VICO lapcsoportra és annak ingatlajainak értékesítésére kiírt zártkörű pályázaton hétfőig, a beadási határidő lejártáig.

A pályázat megszervezésével és lebonyolításával megbízott Bajnai Gordon, a CA IB Értékpapír Rt. ügyvezető igazgatója semmilyen információt nem árult el a jelentkezők pontos számáról és kilétéről, illetve az ajánlatok tartalmáról. Azt azonban elmondta, hogy várhatóan augusztus második felében döntenek arról, mely társaságok vehetnek részt a pályázat további részében. A tender előreláthatóag októberben zárul le. A VICO lapra és a két ingatlanra egyben kérnek ajánlatot, de előfordulhat az is, hogy a lapcsoportot külön értékesítik. Bajnai korábban tájékoztatott arról is, hogy tulajdonosi jogvita zajlik a VICO-csoport 6 százalékáról, így csak a fennmaradó 94 százalékot kínálják megvásárlásra.

A cég a pályázatra olyan, elsősorban nemzetközi kiadókat hívott meg a pályázatra, amelyek már rendelkeznek tapasztalatokkal a magyar médiában. Ezek között szerepel például a Bertelsmann (Népszabadság), a Marquard-csoport (Magyar Hírlap, Mai Nap), a Ringier-H (Blikk, Nemzeti Sport), az Axel Springer (kilenc megyei lap), és a VNU (Figyelő, Story, Meglepetés).

A VICO-lapcsoport lapjai többek között a Népszava, a Nők Lapja, a Színes RTV, az RTV Műsornagazin, és a Bravo kiadványok.