Ma eljött a Sátán napja

Természeti katasztrófák tizedelhetik meg az emberiséget

Ma felvirradt a Sátán napja. Az ősrégi hiedelem szerint 1999.09.09-én a Gonosz visszatér a földre. A bukott angyal hívei már eddig is hirdették a tanokat: szertartásokon hódoltak uruknak, gyilkosságokat követtek el az Antikrisztus nevében. A mai napon áradásokra, tűzvészekre számíthatunk az okkult tudományok hívői szerint.

- A mai napon áradások, tűzvészek, katasztrófák pusztíthatnak a világban - jósolja B. Cs. okkult szakíró. Az átkok erőssége is többszörösére nő. Ha valakinek tűzhalált kívánunk, akár egész családja is a lángok közé veszhet.

- Aki fogékony a misztikumra, érezni fogja ma a Gonosz jelenlétét - állítja Melitta, a boszorkány. - Ők sokkal nehezebben élik meg a mai napot, gyengébbek, álmosabbak lesznek. Sokan úgy gondolják, hogy Isten meghalt, és a Sátán irányítja a világot.

Veér András pszichiáter szerint a ma visszatérő Sátán évezredek óta vonzalmat vált ki belőlünk. - A sátánizmus elsősorban a fiatalokat csábítja - mondta Veér András, az Országos Pszichológiai és Neurológiai Intézet igazgatója. - Legtöbbjük a katolikus egyházat akarja megtagadni azzal, hogy a gonosz imádatát vallja.

- A gonosznak az idők kezdete óta vannak követői - magyarázta a Blikknek Mátéffy Balázs bencés pap. - A sátán angyal volt valamikor, de megtagadta az Úrnak való engedelmességet, és magát ismerte el Istennek. A teremtő nem tudta őt megjavítani, ezért kiátkozta, és a pokolra juttatta.

Az Egyesült Államokban 1966 óta sikeres szekta működik Sátán Egyháza néven. Létrehozója, Anton Szandor LaVey két éve halt meg, de több tízezer embert állított maga mellé. Ők már évek óta készülnek a mai napra: fekete miséket celebrálnak majd az ország több államában.

***

A fenevad száma: 666

Réz András esztéta a Blikknek elmondta: a sátán száma a 666. Ez megfordítva kilencesekké változik, így már nyilvánvaló az összefüggés.

A szám János jelenéseinek könyvére vezethető vissza – meséli Réz. Ő így fogalmaz: "a fenevad száma hat hatvanhat". A számmisztika szerint ez a héber ábécéből eredeztetve Nero császár nevét jelenti. Nero volt ugyanis az első római császár, aki keresztényeket mészároltatott le. A sátán napjának eljövetelére is több elmélet vonatkozik. Egyesek szerint 1998 volt a gonosz éve, mert 3x666 = 1998. De az Antikrisztus éve lesz 2000 is, hiszen a millenniumi elmélet szerint a sátán minden ezredik évben eljön a földre.

***

Gyilkoltak és csonkoltak a sátánisták

Három finn sátánista - közöttük egy 17 éves lány - meggyilkolta társukat, majd megették egyes testrészeit augusztus 11-én. A 24 éves Jarno Sebastian Elget életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték, amiért tavaly novemberben meggyilkolt egy 23 éves férfit, és arra buzdította társait, hogy vele együtt sátánista szertartásban vegyenek részt.
Négy hullát fejezett le három fiatalember január 6-án a dél-ukrajnai Olekszandrivka falu hullaházában, majd a fejeket állítólag sátáni szertartások elvégzéséhez elrabolta. A 21, a 22 és a 23 éves férfi egy sátáni szekta tagjai voltak, akik az ortodox karácsony előtt saját szertartásukhoz akarták a fejeket felhasználni.

(Blikk)

Ajánló:

Alap információk az álvallási mozgalomról.