Boros Tamás özvegye megölt férje titkárával él együtt

Kiásták a vállalkozó hamvait kertjéből, mert eladják a házát
Boros Tamás özvegye szeretne megszabadulni elhunyt férje vagyonától. A nő most a tavaly felrobbantott vállalkozó egykori személyi titkárával, Geletei Zsolttal él együtt, két hónapja született meg közös gyermekük. Információink szerint Geletei maga is a közelben tartózkodott, mikor Borost felrobbantották, de máig tisztázatlan okokból néhány perccel a detonáció előtt távozott a helyszínről. A vállalkozó volt felesége most Boros solymári házát árulja, aminek kertjében nem is olyan régen még férje hamvai nyugodtak

Boros Tamás özvegye szeretne megszabadulni elhunyt férje vagyonától. A tavaly júliusban felrobbantott vállalkozó özvegye most Geletei Zsolttal, Boros Tamás egykori személyi titkárával él együtt.

A Blikk úgy tudja, hogy Geletei maga is a közelben tartózkodott, mikor Boros autójával együtt a levegőbe repült. Igaz, közvetlenül a robbanás előtt - máig nem tudni miért - elhagyta a helyszínt. - Valóban nem voltam ott a robbanás perceiben - mondta Geletei. - Ha ott lettem volna, most a túlvilágról beszélnék.Geletei Zsoltnak és Boros özvegyének, Potoczky Juditnak két hónapja született meg közös kisfiuk. Az özvegy most Boros solymári házát árulja.

- Solymáron sokan hallották, hogy Boros háza új gazdára vár - mondta el a Blikknek Illés György belsőépítész, aki berendezte a vállalkozó hajlékát. - Mostanában néhány érdeklődő is megfordult már itt. A háromszobás ház nagyjából harmincmillió forintot érhet, körülbelül 150 négyzetméteres. Az utcát kamerák pásztázzák, ha valaki csak hozzáér a kerítéshez, a riasztó egyből bekapcsol.

- A solymári házon húszmillió forint tartozás van, maga az épület alig ér tízmillióval többet - tudtuk meg Geletei Zsolttól.Nemrég adta el az özvegy a videovallomása után megölt vállalkozó leányfalui nyaralóját is. Erről mindössze annyit tudni, hogy új gazdája több tízmillió forintot fizetett érte.Potoczky Judit, Boros özvegye nemcsak a vagyontól, férje hamvaitól is megválik.

- Tamás hamvait végakarata szerint háza kertjében temették el - tudtuk meg Boros édesapjától, Boros Józseftől. - Volt felesége most, hogy eladja a házat, a hamvakat átvitette a solymári köztemetőbe. Még a sírkőre sem írta rá, ki nyugszik az urnában. Mivel Tamás végrendelete nem került elő, Judit büntetlenül elkótyavetyélheti fiam vagyonát. Boros Tamás ismerősei közül sokan úgy tudják, az egykori vállalkozónak volt végrendelete, amiben talán szüleire is hagyott valamit vagyonából. Az írást azonban senki nem látta.
Boros édesapja bevallotta a Blikknek: soha nem kedvelte igazán menyét. Szerinte soha nem volt őszinte hozzá, most már az unokájával sem találkozhat. - Ha tízszer hívom fel őket, hogy láthassam a kisfiút, tízszer kapom azt a választ, hogy nincs otthon - kesereg Boros József. - A napokban sikerült végre együtt töltenünk két és fél napot, ezt is alig bírtam kialkudni.Boros Tamás özvegye nem kívánt nyilatkozni a Blikknek. Mindössze annyit mondott: a házat valóban eladja, de a többi magánügy.

Boros Tamás 1997. június 4-én halt meg

Boros Tamást 1997. június 4-én robbantották fel az Aranykéz utcában. A férfi Mercedesébe próbált beszállni, mikor a 4,5 kilónyi TNT-nek megfelelő plasztikbomba levegőbe repítette. A merénylő még mindig nem került rendőrkézre, információink szerint a szlovák alvilág egy bérgyilkosa végzett Borossal. A rendőrségi vizsgálat mindössze annyit derített ki, hogy egy Josef Hamala nevű szlovák állampolgár vásárolta meg Szombathelyen azt a Polski Fiatot, amibe a robbanóanyagot rejtették Boros kocsija mellett. A szlovák rendőrség szerint időközben Hamala is elhalálozott. Boros Tamás 1997 januárjában tett a Pest megyei rendőr-főkapitányságon vallomást, a magyar maffia felépítését mondta el a rendőröknek. Vallomásában megnevezett több azóta is magas pozícióban lévő rendőrt és belügyminisztériumi alkalmazottakat is.

Pallos - Kis Péter

(Blikk)