Schmuck Andor szervezi ezentúl a Korda-villában tartandó összejöveteleket

A korábbi sajtóbotrányok ellenére újabb összejövetelt tartottak a Korda-villában. A résztvevők úgy döntöttek, hogy ezentúl Schmuck Andor szervezi majd a találkozókat.

A HavariaPress értesülései szerint több mint száz közéleti személyiség jelenlétében értékelte Kovács Attila volt MLSZ-elnök a magyar futball körül kialakult helyzetet, és részletesen beszámolt másfél éves kálváriájáról.

A zárt ajtók mögül kiszivárgott hírek szerint a jelenlévők úgy döntöttek, hogy a találkozókat ezentúl még szélesebb körben folytatják, és a rendezvény további szervezésével a Xénia Láz volt vezetőjét, Schmuck Andort bízzák meg.

Mint ismeretes, a jelenleg letartóztatásban lévő Tasnádi Péter vállalkozó, Csintalan Sándor és Schmuck Andor MSZP-s politikusok a Korda-villában értelmiségi politikai esteket szerveztek. A szervezésbe besegített Láposi Lőrinc - Tasnádi Péter apósa – is az által vezetett magánnyomozói iroda révén.

A Korda-villa tulajdonosa, Korda György korábban már kijelentette: üzleti alapon bocsátotta rendelkezésre szállodájának egy részét, és ő maga nem vett részt a megbeszéléseken.

A tanácskozásoknak részvevője volt Hack Péter SZDSZ-es képviselő, aki ezt először tagadta, majd elismerte, továbbá Pető Iván ugyancsak SZDSZ-es képviselő, aki előadást tartott a körnek.

(Havaria Press)

Ajánló:

Olvassa el a Magyar Nemzet cikkét a témával kapcsolatban!