A Barátok közt című sorozat Berényi Ákosának fotóit nézte ma a magyar internetezők fele. Az Ákost alakító Somorjai Tibor az [*****]-tól tudta meg, hogy meztelen képek kerültek róla a webre, s elmondta: egyelőre nem látta az oldalt, így nem tudja, hogy a felvételek valóban őt ábrázolják-e.

A Barátok közt sorozat Berényi Ákosáról meztelen fotók kerültek fel az internetre, a site url-jét pénteken sokan megkapták e-mailben a netes ismerősöktől.

Az [*****] megkereste Somorjai Tibort, a Barátok közt televíziós sorozat szereplőjét. Somorjai elmondta: nem internetezik, eddig szinte csak lakáshirdetésre használta a netet. A fotóit közlő site-ot nem látta, tőlünk értesült a létezéséről. A fotókról elmondta: mivel még nem látta a honlapot nem nyilatkozik arról, hogy a fotók őt ábrázolják-e, vagy sem.

"Felháborító, hogy ilyen fotók illetéktelen kezekbe kerülhettek. Szeretném minél előbb látni a honlapot, és tenni fogok a képek eltüntetéséért" - mondta az [*****]-nak Somorjai.

A színész közölte: megpróbálja a honlapot megszüntettetni, bár nem tudja, van-e lehetőség erre.

A képeket egy amerikai, ingyenes honlapelhelyezési lehetőséget biztosító szolgáltatónál helyezte el egy egyelőre ismeretlen "barát". A szolgáltatás szabályzatában az szerepel, hogy mások személyiségi jogait sértő írásokat, képeket tilos a szerveren elhelyezni, s a szolgáltató az ilyen anyagokat minden külön értesítés nélkül eltávolítja.

[*****]

Ajánló: