Megölte magát és kislányát egy nő Mikepércsen

Vasárnap reggel a Hajdú-Bihar megyei Mikepércsen a hazatérő apa vérbe fagyva találta hétéves kislányát és élettársát. A rendőrségi vizsgálat szerint élettársa először megölte kislányát, majd önmagával is végzett.

A családi tragédiát az apa fedezte fel, amikor vasárnap reggel hazatért. A férfi a külső ajtót bezárva találta, hosszan csengetett, kopogtatott, de mivel nem nyitották ki, felfeszítette azt. Miután a belülről kulccsal bezárt belső ajtót is betörte, a szobában vérbe fagyva találta 35 éves élettársát, és közös kislányukat, a hétéves Barbarát.

A rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy az anya késsel agyonszúrta kislányát, majd önmagával végzett. Már a helyszíni vizsgálatkor kizárták, hogy esetleg harmadik személy követte volna el a gyilkosságot.

Az eddigi vizsgálat szerint M. Viola egy éve pszichiátriai kezelés alatt állt és többször utalt arra, hogy öngyilkosságot követ el. Az ismerősök elmondták: a nő nagyon szerette kislányát, és soha nem beszélt arról, hogy bármit tervezne a gyermek ellen.

(MTI)