Egy élelmiszer-vegyiáru diszkonthálózat internetes kereskedése. A vásárlás pofonegyszerű, a választék bőséges, az árak kedvezőek.

A külalak egyszerű, de rendkívül praktikus. Az egész bolt felépítése gyakorlatiasságot és jól átgondoltságot sugall. A több mint fél éve működő áruházat márciusban teljesen átalakították, felhasználva a tapasztalatokat és a vásárlók visszajelzéseit. Ennek eredményeképpen a vásárlás folyamata roppant egyszerű és gyors.

Minden kapható, amit csak az ember egy élelmiszer-vegyiáru diszkonttól elvárhat. Különösen megkapó volt a szeszes ital választék, különös tekintettel a 34 fajta sörre, de a 69 különböző sajt is sokunk szívét megdobogtathatja. Egy komplett hétvégi nagybevásárlást, vagy egy buli teljes ellátását itt könnyűszerrel megoldhatjuk. A termékek leírásával és képekkel sem szolgál az áruház, de mindennapos dolgokról lévén szó, nem tűnik fel hiányuk. A cikk írásának pillanatában 2667 termék volt kapható az áruházban, a kínálat tehát bőséges.

A folyamatos akciók és az egyébként is kedvező, diszkont árak teszik még vonzóbbá a vásárlást. Amennyiben konkrét listánk van a vásárolandó termékekről, akkor a listás vásárlás menü keresőszolgáltatását használva roppant gyorsan összeállíthatjuk a csomagunkat.

A súgó rovat tömör, lényegre törő, minden információt megkapunk. A főoldal magyarázó ábrája az interneten járatlanoknak is világosan, egyszerűen magyarázza az oldal működését.

Saját futár szállítja a csomagokat házhoz, a díja két részből tevődik össze: kettőszáz forint alapdíj, valamint a rendeltetési hely és a budai G-Roby üzlet (Bp., II. Margit krt. 48.sz.) közötti légvonalbeli távolság kilométereként ötven forint. Az előzetes kalkulációt egy frappáns kis térkép segíti. Bár sehol nem zárják ki, de a kiszállítás eme módja miatt vidékieknek nem igazán éri meg itt vásárolni.

A fizetés a kiszállításkor készpénzzel történik. A kiszállítás idejét és a pontos végösszeget telefonon egyeztetik a vásárlóval, legalább is a honlap állítása szerint.

A hírlevél szolgáltatás nagyon hasznos lehet nekünk, vásárlóknak, hisz ha feliratkozunk, nem fogunk lemaradni egyetlen akcióról sem.

Próbavásárlásunk alkalmával több tucat terméket rendeltünk. A kiszállítást másnapra, konkrét időpontra kértük. E-mailben azonnali automatikus visszajelzést kaptunk a rendelésről. Telefonos egyeztetés nélkül érkezett a futár a kért időpontra, pontosan, és ekkor derült ki, hogy néhány termék időközben elfogyott, így a rendelésemet hiányosan teljesítették. A korrigált árról egy cetlit ugyan kaptunk, de a kért Áfás számlának nyoma sem volt.

Összegzésül: a G-Roby online áruháza nagyon hasznos és egyedülálló vállalkozás. Az új külalak és felépítés lényegesen jobban kezelhetővé és tetszetősebbé tette. Az online kereskedelem egyik kulcspontja az adatbázis frissítése, naprakésszé tétele. Itt bizony vannak hiányosságok, és ez nem csak elégedetlen vevőket szül, hanem a tervezett hitelkártyás fizetésnél is komoly gondokat fog jelenteni.

Kiszállítás
Személyes átvétel: nincs
Magyar Posta: nincs
Futárszolgálat Budapestre: van
Futárszolgálat Vidékre: nincs (nincs jelezve)

Fizetés
Postai utánvétel: nincs
Fizetés hitelkártyával: nincs
Futárnak készpénzzel: van
Futárnak hitelkártyával: nincs
Egyéb: nincs

Kontakt
Postacím:
G'Roby Buda élelmiszerdiszkont szupermarket
(1027 Bp., Margit krt. 48.sz.)
Telefonszám: 20-10-134
Fax: 20-10-77
E-mail: kozpont@groby.hu
URL: http://www.groby.hu

Ajánló:

G-Roby online élelmiszer-vegyiáru diszkont