Csiszár Jenő átigazol a tv2-höz

Csiszár Jenő ősztől a tv2-n csinálja meg önálló műsorát, melyre korábban az RTL Klub nem volt vevő. A Heti Hetes Csiszár nélkül folytatódik tovább az RTL Klubon.

Csiszár Jenő a Heti Hetesben
Csiszár Jenő az [*****]-nak elmondta: A tv2 nagyon kedvező ajánlatot adott neki: két műsorban vehet részt ősztől a csatornán, ebből az egyik önálló műsor lehet, amelyben megvalósíthatja saját elképzeléseit. Csiszár Jenő már korábban, az RTL Klubnak felajánlotta saját műsorötletét, de az RTL nem volt vevő rá. Ősztől így a tv2-n csinálja meg ezt a műsort, mely - szerinte - olyan tv-műsor lesz, amilyet még nem láttak a nézők.

"A Heti Hetes minden körülmények között folytatódik az RTL Klub műsorán" - közölte Szabó Stein Imre, az RTL Klub szóvivője szerdán. Az RTL Klub szóvivője elmondta: sem a tv2 vezetői, sem pedig Csiszár Jenő nem értesítette hivatalosan az RTL Klubot a médiasztár esetleges távozási szándékáról.

Pintér Dezső, a tv2 elnöke közölte: ősztől Csiszár Jenő valóban a tv2 munkatársa lesz. Két műsorban - egy hetente és egy kéthetente jelentkező programban - is képernyőre kerül.

(MTI)

Ajánló: