Torgyán József, a kisgazdapárt elnöke tagadta azokat a híreket, hogy kizárnák a pártból Molnár László képviselőt, a megszűnt vállalkozói tagozat elnökét. Torgyán ezután kijelentette: hajlandó részletesen ismertetni vagyoni helyzetét, ha a szocialista és az SZDSZ-es képviselők is megteszik ezt.

Torgyán József az országos elnökség és a frakció vezetőségének közös ülése utáni sajtótájékoztatón kijelentette: nem igazak azok a hírek, hogy kizárnák a pártból Molnár Lászlót. Korábban a sajtóban megjelentek olyan hírek, hogy Molnárnak távoznia kell. Molnár az időközben megszűnt vállalkozói tagozat elnöke volt. Molnár jó barátja a kisgazda frakcióból kizárt Székely Zoltánnak, akit vesztegetés gyanúja miatt vett őrizetbe az ügyészség. Ugyanakokor Torgyán kijelentette: Molnár nem kívánatos személy a Földművelésügyi Minisztériumban.

Torgyán tagadta azokat a híreket is, hogy a Fidesz-FKGP választási szövetségről szóló tárgyalásokon a legnagyobb kormányzó párt egyértelművé tette volna: nem kívánja támogatni Bánk Attila kisgazda-frakcióvezető és Pallag László kisgazda képviselő közös jelölését.

Torgyán közölte: ügyvédként 5 ingatlanra tett szert. Ezután kijelentette: parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi az országgyűlési képviselők vagyongyarapodásáról.
- Hajlandó vagyok a nyilvánosság elé tárni akár írásban a vagyoni helyzetemet, ha ezzel egy időben MSZP-s és SZDSZ-es képviselők is megteszik ezt - közölteTorgyán József.

[origo]