Féltékenységből beváltotta többszöri fenyegetését S. Ferenc, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Pátroha lakosa: a reggeli órákban valószínűleg a gázvezeték manipulálásával felrobbantotta családi házát.

A reggeli órákban családi veszekedés verte fel a békés település utcáját. A féltékeny férj nem először vetette felesége szemére a szerinte elkövetett bűneit, majd közölte vele, hogy felrobbantja öt éve épült házukat.

Az asszony ismerve ura természetét nem vette tréfára a dolgot, és két kis korú gyermekével elhagyta a Dózsa György úti házat. Mielőtt elment volna, átnézett a szomszédba, hogy szóljon szomszédasszonyának a lehetséges veszélyről. Még el sem mondta férje fenyegetését, amikor felrobbant a házuk. A féltékeny férfit a robbanás kirepítette az utcára, ahonnan a mentők súlyos életveszélyes sérülésekkel szállították először a kisvárdai, majd a nyíregyházi kórházba.

A kisvárdai tűzoltók, akik még most is oltják a házat, előzetesen azt vélelmezik, hogy valószínűleg a vezetékes gáz csöveit bonthatta meg az elkeseredett férj.

(HavariaPress)